Elraenn nasıl bu kadar izleniyor?

YouTube'da yayın kesitlerini izlemek daha mantıklı. En azından ben o şekilde yapıyorum. Elraen iyi yayıncıdır ama chati bu aralar gerçekten çöp ötesi.
Bende eğer ilgimi çeken kesit olursa ona bakıyorum. Dediğim gibi uzun canlı yayınlar bence harcanan vakte değmez.

Kitlesini ve bazı davranışlarını sevmesem de diğer yayıncılardan daha samimi hissettiren birisi. Ha şahsen ben Rr'yi tercih ederim.
O da samimi biri bana göre. Limon tayfa gerçekten güzel ekip.
8 saat boyunca oturup bir tane canlı yayın izleyecek kadar hayatsız olmadığınız için kendinizi tebrik etmeniz lazım. Yayıncı o 8 saatten bolca para kazanıyor evet ama izleyicinin 8 saatin tamamından bir şey kazanması çok çok düşük bir ihtimal.
Bir noktadan sonra sıkar zaten. 8 saat izlesem kusarım herhalde.

Bu adam yayıncılığa dün başlamadı. Zamanında Orkun Işıtmak Youtube'da bot basarak büyüdün sonradan kendiside itiraf etti zaten. Twitchte'de 4-5 sene öncesine kadar bot basmak zor bir olay değildi.
Sizin mantık ile bakarsak o dönemde Twitch yayını yapıp da ünlenen herkes bot bastı ve kitleyi topladı. O zaman Unlost bot basmayı bırakmış mı oluyor şu durumda? (Unlost'a sallamıyorum.) Elinizde kanıt gibi bir şey dahi yokken boş boş atıp tutmayın boşu boşuna kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

Yani bu kadar kitleyi ve ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun.
Sadece biraz popülerlik lazımdı adama çünkü samimi, yakışıklı, halktan biri gibi gözüken, yanına da birkaç komik adam ver tam Türk halkının istediği bir fenomen.

Evet Twitch de çoğu yayıncı tek takılıyor ya da yanındakilerle beraber maymunluk yapıyor.

Yaşım gereği daha yeni Twitch yayınları izlemeye başladım ve elraenn eski yayıncılardan olmasına, rağmen 40k izlenmesi anormal geliyor. 8 ay yayın yapmayan adam aynı kitleyi tekrar nasıl buluyor? TR'nin ilk yayıncılarından unlost 5K civarı izleniyor, bu iş nasıl oluyor açıklayabilecek var mı?

Unlost ile karşılaştırılamaz. Unlost oyun konusunda iyi ve yayınları güzel ama Elraenn ile ikisi farklı kategoriler. Adamın 300 tane askerlik anısı var muhabbet sarıyor 😀

Yani bu kadar kitleyi ve ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun.
Sadece biraz popülerlik lazımdı adama çünkü samimi, yakışıklı, halktan biri gibi gözüken, yanınada birkaç komik adam ver tam türk halkının istediği bir fenomen.
Seven sever sevmeyen sevmez fakat ilk başta büyümek için yaptığı etik değil ve samimi bulmuyorum.

Yaş ortalaması gittikçe düşüyor. Ben severim kendisini ama onun kitlesinden kendimi saymam. Yayınlardan ziyade kesitlerini izliyorum ve sadece kesit izleyen de tek ben değilim. 😀
Limon tayfa ile korku oyunları da aşırı sarıyor.
Hocam zaten kesitlerden dolayı bu kadar fazla tuttuğunu düşünüyorum. Bugüne kadar twitch pek kullanmadım. 6-7 saat süreyle bir şeyler izlemek zaten sıkıcı ve zaman kaybı geliyor. Ancak yayın sırasında yaşanan o 6-7 saatlik yayından 40 saniyelik kesit izlenir.
Siz izlerken kendisini mi izliyorsunuz yoksa yorumları mı? Ben şahsen yorumları kapatıp tam ekranda izleyip geçiyorum.
Hocam çoğumuz sosyal medya kullanmasa bile illa maruz kalmıştır. Elraenn editleri falan. O işte soğutuyor. Aynısı Porçay ve Hugola içinde olmuştu. Porçay'ı ağır kara mizah yaptığı dönem izliyordum. YouTube yorumları okuduğu dönem. Bir hapis olayı gündeme geldi popüler oldu ve kitle topladı. Şimdi bakıyorum, "Porçay aşk adam <3 Porgola hugoçay" gibi videolar. Hugolayı da ilk kel olduğu dönem keşfetmiştim. Aşırı sarıyordu. Şimdi ise Doki Doki videosu çekti ve ünlü oldu tüm kitleyi topladı. Saçma sapan Hugola "kalp" yuri editleri falan. Hem bu olaydan sonra Doki Doki Türkiye'de daha fazla popüler oldu. Lakin sonuç olarak aşırı kanser ve onun yerine utandığım bir kitle topladı. Genelleme yapmak olmasın ama genel olarak bu editleri kız kitle yapıyor.

O da samimi biri bana göre. Limon tayfa gerçekten güzel ekip.

Bir noktadan sonra sıkar zaten. 8 saat izlesem kusarım herhalde.

Hiçbir yayıncıya saygısızlık yapmam fakat 8 saatim aralıksız boş ve işim yoksa gider 3 4 tane film izlerim o zamanda bir oyun yayıncısına o kadar vakit harcamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı