Random212
Centipat
Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı?
Elraenn Parva - inventus
Elraenn Parva - inventus
Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm.Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı?
Elraenn Parva - inventus
Bütçeyi aşıyorRAM 2X8 yap.
Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımdaAlınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm.
Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımdaAlınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm.
Bence kendini zorlayarak yapabilirsin. 8 GB cidden yetmiyor bazı durumlarda. Ama şimdi yapmasan da ilerde upgrade yapman lazım.Bütçeyi aşıyor
Güvenilirdir. Zaten Elraenn gibi çok tanınmış bir yayıncının çalıştığı site mecburen güvenilir olmak zorunda.Bütçeyi aşıyor
Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda
Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.