rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #21 Aceleniz yoksa bekleyin, Nisan sonu gibi stok sorunları biticek diyorlar. Ozaman daha iyisini toplayabilirsiniz. Almanızı önermem.
Aceleniz yoksa bekleyin, Nisan sonu gibi stok sorunları biticek diyorlar. Ozaman daha iyisini toplayabilirsiniz. Almanızı önermem.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #22 Sakin ol dostum, daha bir sürü var hahaha Sakin ol dostum, daha bir sürü var hahaha
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #23 Elraenn Parva almak yerine MSI Gaming Laptop veya MSI Kasa alabilirsin. Bence daha mantıklı olacaktır.
Elraenn Parva almak yerine MSI Gaming Laptop veya MSI Kasa alabilirsin. Bence daha mantıklı olacaktır.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #24 Stok bu sene bitmez bana kalsa 2021 şubat Mart ayında biter dolar da artıyor.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.676 Çözümler 22 6 Nisan 2021 #25 Sparus dedi: Varsa link hocam Genişletmek için tıkla... Gözünüz kapalı bir bilgisayara tıklarsanız daha iyi bir bilgisayar bulurdunuz. Gamegaraja bakın.
Sparus dedi: Varsa link hocam Genişletmek için tıkla... Gözünüz kapalı bir bilgisayara tıklarsanız daha iyi bir bilgisayar bulurdunuz. Gamegaraja bakın.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #26 Teşekkürler, itopyadan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri.
Teşekkürler, itopyadan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #27 Sparus dedi: Teşekkürler, İtopya'dan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri. Genişletmek için tıkla... Sana attığım linkten al. GameGaraj İtopya'dan çok çok daha iyi bir firma diyor çoğunluk.
Sparus dedi: Teşekkürler, İtopya'dan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri. Genişletmek için tıkla... Sana attığım linkten al. GameGaraj İtopya'dan çok çok daha iyi bir firma diyor çoğunluk.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 6 Nisan 2021 #28 Elraenn Parva(ne) alınmaz. Güzel fırsatçılık. Bu sene laptoplar kazanacak parayı. Ve 1 sene daha kart falan yok.
Elraenn Parva(ne) alınmaz. Güzel fırsatçılık. Bu sene laptoplar kazanacak parayı. Ve 1 sene daha kart falan yok.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #29 Tamam hocam sağolun yusuf soylu dedi: Sana attığım linkten al. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim sakin
Tamam hocam sağolun yusuf soylu dedi: Sana attığım linkten al. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim sakin
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Nisan 2021 #30 rexashi dedi: Aceleniz yoksa bekleyin, nisan sonu gibi stok sorunları bitecek diyorlar. O zaman daha iyisini toplayabilirsiniz. Almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Nisan da bitmeyecek sadece son kullanıcıyı oyalıyorlar. Mining ne zaman biter ve üretim kapasitesi eski haline dönerse öyle düzelir anca. Sparus dedi: Teşekkürler, İtopya'dan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri. Genişletmek için tıkla... BLADE-3500 / AMD Ryzen 5 3500 / GIGABYTE GTX 1660 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçeyi biraz zorlayıp bunu almanızı tavsiye ederim. Zaten bu fiyatta düzgün laptopta yok.
rexashi dedi: Aceleniz yoksa bekleyin, nisan sonu gibi stok sorunları bitecek diyorlar. O zaman daha iyisini toplayabilirsiniz. Almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Nisan da bitmeyecek sadece son kullanıcıyı oyalıyorlar. Mining ne zaman biter ve üretim kapasitesi eski haline dönerse öyle düzelir anca. Sparus dedi: Teşekkürler, İtopya'dan toplamayı deneyeceğim. Peki yukarıda yazdığım işlemler için toplayabilecek varsa lütfen dönsün geri. Genişletmek için tıkla... BLADE-3500 / AMD Ryzen 5 3500 / GIGABYTE GTX 1660 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçeyi biraz zorlayıp bunu almanızı tavsiye ederim. Zaten bu fiyatta düzgün laptopta yok.