ataozdemirr
Kilopat
if (faceRight) true && moveInput < 0;{ }
{
...
}
if (faceRight == true && moveInput < 0)
{
...
}
Ben ne fazladan parantez ne de yanlış kullanılmış else gördüm ve takıntı edindim. Ben mi bulamıyorum yoksa siz mi yanlış gördünüz? Edit: Gördüm hocam boşverinElse kodunu en sona yazmalısınız else kodun tüm koşulları geçerli olmazsa çalışacak koddur. Ve if olan kısımda gereksiz parantez açıp kapatmışsınız.
İkinci if satırına bakarsanız göreceksinizdir.Ben ne fazladan parantez ne de yanlış kullanılmış else gördüm ve takıntı edindim. Ben mi bulamıyorum yoksa siz mi yanlış gördünüz? Edit: Gördüm hocam boşverin
Edit2: Else yi hala göremedim.
{
...
}
if (faceRight == true && moveInput < 0)
{
...
}
lütfen mala anlatır gibi yazıp gösterebilir misiniz?Else kodunu en sona yazmalısınız else kodun tüm koşulları geçerli olmazsa çalışacak koddur. Ve if olan kısımda gereksiz parantez açıp kapatmışsınız. Faceright olan kısım ve sonrasınıda parantezlere almalısnız.
çok teşekkür ederim sorun çözüldüIf'ten sonra parantez kapamamışsınız ve süslü parantez açıp kapatmışsınız. Ayrıca noktalı virgül eklemiş ve eşittiri de unutmuşsunuz. Yani şu kod:
C#:if (faceRight) true && move Input < 0;{ } { ... }
Şöyle olmalı:
C#:if (faceRight == true && move Input < 0) { ... }
Ben onu direk birleşik elseif komutu olarak okumuşum fark ettim sağolunİkinci if satırına bakarsanız göreceksinizdir.
if (moveInput > 0 || moveInput < 0)lütfen mala anlatır gibi yazıp gösterebilir misiniz?
if (moveInput > 0 || moveInput < 0)
{
animator.SetBool("isRunning", true);
}
else
{
animator.SetBool("isRunning", false);
}
{
Flip();
}else if (faceRight == false && moveInput > 0)
{
Flip();
}
çok teşekkür ederim sorun çözüldü
if (moveInput > 0 || moveInput < 0){
animator.SetBool("isRunning", true);
}
else{
animator.SetBool("isRunning", false);
}
/* Bu nedir lo? */
{
Flip();
Acaba bu şekilde olması gerekmez mi?
if (faceRight true && moveInput < 0){
Flip();
}
else if (faceRight == false && moveInput > 0){
Flip();
}
if ($a == 2)
{
function($a);
}
if ($a == 2){
function($a);
}
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.