Elveda Firefox

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elveda Firefox... Maalesef ki seni bırakmalıyım. Lütfen bana kızma. Öncelikle Firefox'u kayırmak için elimden geleni yapardım. En iyi tarayıcı olarak görürdüm fakat, dedim insanlar neden Opera diyor? Bir yükledim ki teması, özelleştirmesi, özellikle RAM kullanımı beni benden aldı. Aklımda tek soru vardı Firefox'u aldatmalı mıyım? Ve karar verdim Firefox'u aldatıyorum. Opera yüklerken bana dedi ki yılın en iyi kararını vermiş olabilirsiniz dedi, ben de inanmamıştım fakat gerçekten de öyleymiş. Şu an yeni cici gibi Opera'mdan yazıyorum. Çok mutluyum iyi ki varsın Opera. Sizce doğru karar mı?
Hocam,Opera bilgilerini çalan SpyWare'ı kullanıyor
 
Bu konudaki diğer mesajları okuyun.

1615098417285.png
Etiketler bu şekilde
 
Elveda Firefox... Maalesef ki seni bırakmalıyım. Lütfen bana kızma. Öncelikle Firefox'u kayırmak için elimden geleni yapardım. En iyi tarayıcı olarak görürdüm fakat, dedim insanlar neden Opera diyor? Bir yükledim ki teması, özelleştirmesi, özellikle RAM kullanımı beni benden aldı. Aklımda tek soru vardı Firefox'u aldatmalı mıyım? Ve karar verdim Firefox'u aldatıyorum. Opera yüklerken bana dedi ki yılın en iyi kararını vermiş olabilirsiniz dedi, ben de inanmamıştım fakat gerçekten de öyleymiş. Şu an yeni cici gibi Opera'mdan yazıyorum. Çok mutluyum iyi ki varsın Opera. Sizce doğruEDGEGEEGEGEG
 
Opera'nın güvenlik açıkları ve sorunları var. :D

Brave kullan hocam.

Hocam keşke ilk dediğiniz de Brave kullansaydım bu nasıl tarayıcı yahu bu ne hız bunu neden az kullanılıyor şaşkınım şu an cidden 1 saniye de tüm sayfalara giriyor hemen.

Siz biliyorsunuz sanırım Firefox kadar gizli mi bu Brave? Sıkıntı çıkarır mı bana?
 
Vivaldi, chromuim tabanlı tarayıcı. Chrome gözükmesi normal.

Mesela bende Brave'den yazıyorum Chrome gözüküyor fakat Edge'de öyle gözükmesi gerekirken normal gözüküyor garip.
 
Mesela bende Brave'den yazıyorum Chrome gözüküyor fakat Edge'de öyle gözükmesi gerekirken normal gözüküyor garip.

Hocam Edge foruma kayıt edilmiş. Fakat Brave ve Vivaldi kayıt edilmediği ve Chromium tabanlı olduğu için Chrome gibi gözüküyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı