Elveda Google Chrome

Google Chrome aldatmak iyi fikir miydi?


  • Oy verenlerin toplamı
    175
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
29.243
Makaleler
32
Çözümler
392
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elveda Google Chrome, öncelikle birkaç gün önce Google Chrome kullanmıştım. RAM konusunda cidden iyi buldum fakat Disk'e ve CPU'ya aşırı yükleniyor bu yüzden Chrome'u aldattım. Bu 3. aldatışım maalesef tarayıcılar ile bir ilişki yürümüyor. En iyi tarayıcı diye bir şey yok bana göre, 2 tane tarayıcı kullanıyorum, Firefox ve Opera. Opera'yı birden fazla sekme açacağım zaman kullanıyorum, Firefox'u ise önemli bilgiler veya sadece tehnopat sosyal açık olacağı zaman kullanıyorum. Firefox ve Opera ile barıştık. Ayrıca Chrome'un kız olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de ayrıldım. Diğerlerinin yüzünden gayet anlaşılıyor diye düşünüyorum.
Firefox'un yüzü:

6750420_preview.png


Opera'nın yüzü:

Opera-Logo.png


İkisinin de kız olduğu anlaşılıyor zaten.

Sizce Chrome'u aldatmak iyi fikir miydi?

Brave ve Vivaldi tarayıcılarını da deneyeceğim.

 
Bu konularınız artık cidden kabak tadı vermeye başladı. İlgi çekmeye mi çalışıyorsunuz anlayamıyorum bir türlü.

''Napim'' dememek için zor duruyorum böyle açtığınız her konuda.
 
Bu konu ciddi mi?
Edit: Mevzuyu anladım, peki moderatörler neden bu konuyu mizah ve eğlence başlığı adı altında onaylamadı?
Evet ciddi. Ayrıca bu tip Konu üç kere açtım, Mizah ve Eğlence kategorisinde olamaz. Sorumu da farkettin umarım? Ezbere iş yapma direk Başlığı görüp.
 
Evet ciddi. Ayrıca bu tip Konu üç kere açtım, Mizah ve Eğlence kategorisinde olamaz. Sorumu da farkettin umarım? Ezbere iş yapma direk Başlığı görüp.
Tarayıcılarla ilişki yaşamak 'troll' bir konu olsa gerek diye düşünmüştüm. Demek ki gerçekten pandemi bazılarını etkilemiş. Neyin ne olduğu net anlaşılamıyor sanırsam.
Sonuçta insanlar burada yardım istiyor. Şaka yapmak isterlerse mizah bölümüne, sohbet etmek isterlerse konu dışına açıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı