Elveda Technopat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda eleştirdiğiniz çoğu şey buranın kuralları. Yani kişilerin kafasına göre uydurduğu bir durum değil.

Konu kilitlenmezse boş bir muhabbet başlıyor, kilitlenirse de cevap hakkı tanımadılar deniliyor...

Modların acımasızlığını dile getirdiğim konuda bana cevap hakkı bile tanınmadan konum kitlendi. Üstüne bir daha ceza yedim. İstediğiniz kadar ceza verin siz, özgür bir forum değilsiniz ve kesinlikle kendinize forum demeyin. Siz istediğiniz şekilde insanları yönlendirmeye çalışan bir internet sitesi olursunuz ancak.

Kullanma o zaman? Girme? Şikayet ettiğin şeyler bu forumun kuralları, tekrar ediyorum bunu. Buraya kayıt olurken sözde kabul ettiğiniz maddeler yani. Madem özgürlüğün kısıtlanıyordu, baştan kabul etmeseydin?

Hergün birçok kişi buraya gelip yardım alıyor. Yine birçoğu da sırf vakit geçirmek, sohbet etmek için giriyor. Kurallar hekese kural. Onlar neden şikayet etmiyor. Ya da uzun yıllardır burada olan kullanıcılar var. Biz de yeri gelince ceza alıyoruz. Biz neden ortalığı yakmıyoruz?

Hayır yani işin ilginci site büyümeye devam ediyor, insanlar geliyor üye oluyor yani. Beraber çalışmamış olsam bot falan basıyorlar sanacağım bu konular üzerine. O kadar garip konular görüyorum ki bazen... :D

Konu kilitlenmezse boş bir muhabbet başlıyor, kilitlenirse de cevap hakkı tanımadılar deniliyor.

Ben de bu durumdan sikayetciyim aslinda. Bilgi almak amacli bir konu olusturuyorsun, konu sahibi olarak cevap yazamadan elli kisi cevap yaziyor ve konu kilitleniyor. Böyle durumlarda en azindan konu sahibine cevap hakki taninmali. Yoksa konu acmanin pek de bir numarasi kalmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı