Çözüldü Emekli maaş bordrosu nereden satın alınabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son düzenleme:
Çözüm
Hocam kesin olarak 4a emekli aylık bilgisinden çıkan belge kabul oluyor değil mi ? Sgk binasından gidip alsak da aynı şey mi ? Emin olamadığım için sormak istedim
Belge aynı belge hocam. Problem olmaz merak etmeyin.

Belge aynı belge hocam. Problem olmaz merak etmeyin.
Hocam bir de ben özel sektörde çalışıyorum. Benden de maaş bordrosu istediler. Şimdi benim anlamadığım ; maaş bordrosu için son alınan maaşın mı belgesi olmalı yoksa son 3 ay mı ? Yani Ocak ayından sonra alınan herhangi bir ayın maaşı da olur mu ? Mesela ben bugün kurumundan maaş bordrosu çıkarttım ama Mart ayının vermişler. Bir sorun olur mu sizce ? İkinci sorum da; aldığım maaş bordrosu tek A4 kağıdında arkalı önlü çıkmış . Yani yarısı ön sayfada yarısı arka sayfada. Yazıcı kaynaklı olmuş. Bu belgeyi kaymakamlığa versem kabul ederler mi sizce ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bir de ben özel sektörde çalışıyorum. Benden de maaş bordrosu istediler. Şimdi benim anlamadığım ; maaş bordrosu için son alınan maaşın mı belgesi olmalı yoksa son 3 ay mı ? Yani Ocak ayından sonra alınan herhangi bir ayın maaşı da olur mu ? Mesela ben bugün kurumundan maaş bordrosu çıkarttım ama Mart ayının vermişler. Bir sorun olur mu sizce ? İkinci sorum da; aldığım maaş bordrosu tek A4 kağıdında arkalı önlü çıkmış . Yani yarısı ön sayfada yarısı arka sayfada. Yazıcı kaynaklı olmuş. Bu belgeyi kaymakamlığa versem kabul ederler mi sizce ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam yeni zam olmadığı için 2 aylık geçerli olacaktır diye düşünüyorum, gelir miktarında değişim yok sonuçta. Tüm bilgiler mevcutsa formatta da da sıkıntı olmaz ancak ben olsam yine de herhangi bir sorun yaşanmaması adına kaymakamlıkla iletişime geçerdim kaç aylık olabileceğine dair. Bordroyu da işvereniniz size pdf olarak atabilir siz de çıktı alabilirsiniz isterseniz. Ama dediğim gibi %90 sorun olmayacaktır.

Teşekkürler hocam

Hocam yeni zam olmadığı için 2 aylık geçerli olacaktır diye düşünüyorum, gelir miktarında değişim yok sonuçta. Tüm bilgiler mevcutsa formatta da da sıkıntı olmaz ancak ben olsam yine de herhangi bir sorun yaşanmaması adına kaymakamlıkla iletişime geçerdim kaç aylık olabileceğine dair. Bordroyu da işvereniniz size PDF olarak atabilir siz de çıktı alabilirsiniz isterseniz. Ama dediğim gibi %90 sorun olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı