Emekliliği hiç yatmamış 50 yaşındaki birisi şimdi yatırmaya başlarsa emekli olabilir mi?

Arthur Morg4n

Hectopat
Şu ana kadar emekliliği hiç yatmamış 50 yaşındaki birisi şu andan yatırmaya başlarsa emekli olabilir mi?

Veya emekli olursa ne kadar yatırması gerekir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu ana kadar emekliliği hiç yatmamış 50 yaşındaki birisi şu andan yatırmaya başlarsa emekli olabilir mi?

Veya emekli olursa ne kadar yatırması gerekir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
7000 prim günü şartı vardı galiba. Bu kimse isterse sigorta usulsüzlüğü davası açabilir gibime geliyor. Bu yaşına kadar ödeme yapmamış olması tercihi değilse büyük ihtimalle işverenin sigorta yapmamasındandır.
En kötü ihtimalle her ay bankaya para atar ve faize koyarsınız.

7000 prim günü şartı vardı galiba. Bu kimse isterse sigorta usulsüzlüğü davası açabilir gibime geliyor. Bu yaşına kadar ödeme yapmamış olması tercihi değilse büyük ihtimalle işverenin sigorta yapmamasındandır.
En kötü ihtimalle her ay bankaya para atar ve faize koyarsınız.

Anladım kanka.

Cevap veren olmaz ise yarın öğlen saatlerinde etiketleyerek bana hatırlat. Sgk'da çalışan dayıma sorarım. Şimdi geç oldu saat, telefonla rahatsız etmeyeyim.

Tamamdır kanka teşekkürler.

3600 tamamlarsa, düşük emekli maaşı alabilir diye biliyorum. Unutmazsam ben de araştırma yaparım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı