Kasadan oldukça memnunum zaten olmamam için de bir sebep yok. Mis gibi hava akışı olan, malzeme kalitesi iyi olan bir kasa. Alt kısma fan takmadım ileride fan alırsam belki uğraşabilirim. Şu an için üstte 1 adet fan var, işlemci tarafından yükselen sıcak havayı dışarıya atıyor. Ön kısımda 1 adet boş fan yeri var, oraya da Arctic P12 almayı düşünüyorum. Evet, kasa Forge 100M.
Bu konuyu kim açtı neden açtı hiçbir fikrim yok, bir baktım "@Blacksidemre mesajınızaHahaha ifadesini bıraktı" şeklinde bildirim geldi. Normalde mesajı ve devamındaki yanıtları silmeleri gerekirdi. 5 yıl sonra bundan haberdar olmam da acaba neler neler var diye düşündürmüyor değil doğrusu.
Evet kötü bir niyetinizin olmadığının farkındayım da, düşünsenize bu anlamsız konu taşımalarının binlercesinin bir araya geldiğini; gereksiz depolama masrafından başka bir şey değil.Zamanında moderatör bildirimsiz taşımıştır. Şimdi karşıma çıkınca komiğime geldi, ifade attım yoksa bir art niyet yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.