Emsisoft Commandline Scanner ve Windows 8.1

Kadd-i Müstesna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle konuyu güvenlik bölümüne açma sebebim başlıkta belirttiğim uygulama.
2 gündür Window update ayarları ile ilgili bir problem yaşıyorum. Ayarlar otomatik olarak yükle olmasına rağmen kendiliğinden değişiyor ve kapanıyor. Yani hiçbir zaman denetleme şeklinde değişiyor.
Bunun üzerine sorun giderici aracılığıyla tarama yaptırdım ve "Windows update bileşenlerinin onarılması gerekiyor - Düzeltildi" şeklinde sorun çözüldü. Ancak her defasında bu problemi buluyor ve sanıyorum buna bağlı olarak ayarlar zaman zaman değişip, kapanıyor. Bu konuda ne yapabilirim?
Ayrıca başlıktaki uygulamayı kullanmaya çalıştığımda cmd ekranı açılıp kısa bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Bunun nedeni nedir?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar sorunun oluşma nedenini sanıyorum ki çözdüm.
Herhangi bir uygulama açtığımda Kullanıcı Hesap Denetimi açılıyor ve bu uygulamanın bilgisayarınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz? tarzında bir soru soruyor.
Bu işlemden sonra Windows Uptade ayarı otomatik olarak değişiyor ve hiçbir zaman denetleme konumununa geliyor.
Ancak neden böyle oluyor fikrim yok.

Merhaba,

Kullanıcı hesabıyla ilgili bir problem mevcut. Yönetici haklarına sahip olarak görmediği için de Emsisoft cmd ekranı kapanmakta.

Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Eski hesaptaki belgeleri, dosyaları vs. yeni hesabınıza aktarın.

Sisteminize buna yol açan bir zararlı olabileceği düşüncesi ile Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı "Acil çanta tarayıcısı" ile güncelleme yaptıktan sonra sisteminizi derin tarama yapın. Tarama sonucunda bulunan zararlıları temizleyip raporu görüntüleden tarama raporunu buraya ekleyin.

Bahsettiğiniz programla derin tarama işlemini gerçekleştirdim ve herhangi bir zararlı bulunmadı.
Ancak güncelleme yapmaya çalıştığımda "Güncelleme sunucusuna bağlanılamadı. Lütfen internet bağlantı ayarlarınızı ve proxy ayarlarınızı kontrol ediniz." uyarısı alıyorum.
Bu program dışında diğer her şey düzgün olarak çalışmaktadır. Antivirüs programı güncel, windows güncel vs.
Bu arada windows update ayarlarının değişme sebebi yeni kullanmaya başladığım bir uygulamadan kaynaklanıyormuş.
Herhangi bir uygulamaya girdiğimde otomatik olarak profil değiştirip arka planda çalışmaması adına windows update geçici olarak kapatıyor.
Ancak söylediğim gibi emsisoft yazılımını güncelleyemiyorum.

Tarama ayarları:

Tarama türü: Derin Tarama
Nesneler: Rootkitler, Hafıza, İzler, C:\, D:\

PİPs algılama: Açık
Tarama arşivi: Açık
ADS Tara: Açık
Dosya uzantısı filtresi: Kapalı
Gelişmiş önbelleğe alma: Açık
Doğrudan disk erişimi: Kapalı

Tarama başlangıcı: 15.7.2014 06:43:11

Tarandı 200986
Bulundu 0

Tarama sonu: 15.7.2014 07:20:26
Tarama süresi: 0:37:15

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı