En acı verici anınızı paylaşır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkalarının derdi yanında hafif kalabilir ama gene de söyleyeyim. Sevdiğim kız ile sevgimiz aslında karşılıklıymış. Hatta 3 ay boyunca itiraf etmemi beklemiş ama şerefsizin biri benim kızla ilişkimi bilip benden önce davrandığı için onunla sevgili olmuş. Dün itiraf ettiğimde öğrendim.

12 yaşındayken 8 yaşlarında komşum vardı(kız) arkadaşlarıma benim hakkımda ona aşığım keşke yatakta beraber olsak falan diyormuş 8 yaşında! arkadaşlarım da benimle aşırı dalga geçiyordu kız biz otururken yanlışlıkla olmuş gibi üzerime oturmaya çalışıyordu kısaca bildiğin taciz ediyordu benim de psikolojim bozuldu evden çıkamıyordum hiç o sıralarda asosyle oldum 6 7 ay dışarı çıkmıyordum hiç sadece bakkala falan ama iyi ki asosyal olmuşum çok memnunum artık isteyerek asosyelim hatta yalnız kalmayı çok seviyorum.

Hocam siz erkenden başlamışsınız.

Kız, Flash’dan hızlı.

Bir anda polis ekipleri 2 3 araç yanımda durup kapıları açıp ateş ettiler lan dondum kaldım meğerki birisi kaçıyormuş ona sıkıyorlarmış o an çok korktum ve travma yaşadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…