Anladım.Anketi sonradan gördüm lvbel C5'ten bahsediyorum.
Anladım.Anketi sonradan gördüm lvbel C5'ten bahsediyorum.
Sagopa Kajmeri göremedim ama?Gerek kalite, gerek prodüksiyon, gerek konser yönetimi ve PR konusunda Türkiye'nin en başarılı rapçisi kimdir?
Lvbel kim kardeşim? sarışın esmerden başka kelime bilmiyor.Şu anki zaman için: dinlemiyorum ama Lvbel C5 olabilir. Konser yönetimi prodüksyon genel kalite hiç biri yok ama gerçek bu.
Genel: Ceza.
Sagopa:Gerek kalite, gerek prodüksiyon, gerek konser yönetimi ve PR konusunda Türkiye'nin en başarılı rapçisi kimdir?
Sagopa Kajmer'i göremedim ama?
Lvbel kim kardeşim? Sarışın esmerden başka kelime bilmiyor.
Sagopa:
İncecik IP üzerine koca ayaklar bindi nefsim içine sindi kirpiklerim titremekte korkularımdan düşersem yanarım.
Ceza: Mamını-mamını
Anketi açarken listede vardı, farkında olmadan silmiş olabilirim. + Ben Sago'yu dinleyince uykum geliyor nedense. Herkesin kulak zevki de bir değil.Sagopa Kajmeri göremedim ama?
Sana göre belki de en iyi rap'ci sirhot olabilir fakat diğerlerini dinlemediğin için büyük ihtimalle böyle söylüyorsun, diğerlerine de şans vermeni öneririm.Ben birkac Sirhot sarkisi dinledim. Sirhot guzel Rapci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.