En başarılı Türk rapçi kimdir?

En başarılı Türk rapçi kimdir?

• Rota

Oy: 0 0,0%
  • Stabil

• Hidra

Oy: 1 3,1%
  • Ceg

• Ceza

Oy: 20 62,5%
  • Norm Ender

Oy: 3 9,4%
  • Gazapizm

• Şehinşah

• Saian

• No 1

• Motive

• Oy verenlerin toplamı
    32
Sana göre belki de en iyi rap'ci sirhot olabilir fakat diğerlerini dinlemediğin için büyük ihtimalle böyle söylüyorsun, diğerlerine de şans vermeni öneririm.
Bi' anlasam ne dediklerini, şans vereceğim. Bildiğim tek şey varsa, Türkçe söylemiyor olmaları :D.

Son düzenleme:
Çok basit soru, örneğin genel olarak ceza'yı kime sorsanız bilir, fakat lvbel c5'dir, motive'dir, gazapizm'dir, hidra'dır, ceg'dir, bunlar farkettiyseniz hep yakınlarınıza sorup da 5 kişiden birinin tanıyacağı kişiler fakat ceza'yı 5 kişiden bence 3-4'ü tanır. Norm ender'i kastetmedim çünkü onun da piyasada bir adı var ceza gibi, ceza kadar tanınır diyemem ama bence norm ender'i yükselişe geçiren şarkısı veya müziği (hangisi oluyor ise) 100. yıl marşı'dır, tüm Türkiye'de gündem olmuştu. İlk albümü veya 2018 albümü falan da tanınır fakat norm ender'de ismi olmasına rağmen herkes tarafından tanınabilecek bir kişi değildir. (burada kastettiğim ceza 5 kişiden 3-4'ü ceza'yı tanıyor ise norm ender'i 5 kişiden 2-3'ü tanır gibisinden.)
Çevremde Hidra ve Ceg'i tanımayana rastlamadım. 100 kişiden 98'i biliyor bu isimleri.

Tartışmaya girmeyeceğim iyi akşamlar.
Size de iyi akşamlar hocam.

Şıklarda Şam olmaması garip.
Listedekiler daha bilindik isimler. Gelip de XIR, Killoki vb. koyacak hâlim yoktu her halde. Çok ünlü isimler de değiller.

Ceg,Stap,Kayra
1762451572532.png

Sagopa listeye girmemesi güzel.

Çevremde Hidra ve Ceg'i tanımayana rastlamadım. 100 kişiden 98'i biliyor bu isimleri.

Size de iyi akşamlar hocam.

Listedekiler daha bilindik isimler. Gelip de xır, killoki vb. koyacak hâlim yoktu her halde. Çok ünlü isimler de değiller.

Bunu deyip listeye Ceg koyman daha tuhaf. Senin başarıdan kastın ne dinlenme mi yoksa bilinirlik mi?:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı