Siz kod yazma programından IDE vs. kastediyorsunuz sanırım. Herkes neden dil yazmış anlamadım. Size basitlik değil verimlilik lazım. Notepad'e falan girişmeyin lütfen teknolojiyi kullanmak lazım. VS Code hem kişiselleştirebileceğiniz, hem de her alanda (Uzak bağlantılardan Git takiplemesine kadar) destek sunacak bir yazılım. Hesabınıza bütün konfigürasyonlarınızın kaydedilmesi de ayrı güzelliği. IntelliSense gibi yardımcı teknolojiler de işinize hayli yarayacaktır. Buradan ulaşabilirsiniz.Kod yazmayı öğrenmek istiyorum. En basit kod yazma programı nedir? Bu işi öğrenebileceğim bir yer var mıdır?
bende onu düşünüyordum tam.Bir yazılım dili yazmış herkes. Ben Vsc kullanıyorum, Hızlı/Basit/Sade olmasından dolayı.Siz kod yazma programından IDE vs. kastediyorsunuz sanırım. Herkes neden dil yazmış anlamadım. Size basitlik değil verimlilik lazım. Notepad'e falan girişmeyin lütfen teknolojiyi kullanmak lazım. VS Code hem kişiselleştirebileceğiniz, hem de her alanda (Uzak bağlantılardan Git takiplemesine kadar) destek sunacak bir yazılım. Hesabınıza bütün konfigürasyonlarınızın kaydedilmesi de ayrı güzelliği. IntelliSense gibi yardımcı teknolojiler de işinize hayli yarayacaktır. Buradan ulaşabilirsiniz.
Eğer dil soruyorsanız @Reiji'nin dediği gibi ne yapmak istediğinize göre çok değişir ama genel olarak ben bir kodlama neymiş, algoritmalar nasıl şeylermiş bir bakayım derseniz Python önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.