En basit yazılım dili hangisi?

Benim isteğim android ve Windows üzerinde basit uygulamalar yapmak örnek sayaç takvim ajanda uygulaması gibi
Flutter kesinlikle. Windows, Ios, Android uygulamaları tek seferde yazabilirsin. Oldukça hızlı ve kolay. Windows geliştirme için stabil sürüm yayınlanalı çok oldu. Belki şimdi Flutter'la windows olmaz diyen çıkar diye söylüyorum.
JS yazılım dili değildir, backend için başka bir yazılım diline daha ihtiyaç duyarsınız.

Kolay dil diye bir şey yok, sizin ihtiyacınızı C++ karşılıyorsa onu kullanmalısınız, sizin ihtiyacınızı PHP karşılıyorsa onu kullanmalısınız.
JS yazılım dilidir. Backend için başka bi' yazılım diline de ihtiyacımız yok.

Yazılıma başlayacağım ama aynı zamanda derslerimi yürütmek zorundayım. Onun için zor bir şey istemiyorum. Böyle hobi olarak yapacağım kolay yazılım dili hangisi olabilir?
Derslerine odaklanman senin için daha doğru olur. Bilgisayar ile ilgili her şey çok vakit alıyor.

LogoForKids - Browse Files at SourceForge.net
Bundan daha kolayını da bulamazsın diye düşünüyorum.

Yazılıma başlayacağım ama aynı zamanda derslerimi yürütmek zorundayım. Onun için zor bir şey istemiyorum. Böyle hobi olarak yapacağım kolay yazılım dili hangisi olabilir?
Sana basit gelir mi bilmiyorum ama ben Python'a başladığımda ilk başlarda basit gelmişti sonradan zorlaşmıştı.Ve hangi amaçla kullanacaksın ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı