En Beğendiğiniz Windows Sürümü Hangisi?

En beğendiğiniz Windows Sürümü?

• Oy verenlerin toplamı
    257
Windows 8.1, çıktığı yıla göre çok modern gibi duruyor. Tablet için denilse de öyle değil kullandıktan sonra anladım. Gamepass gibi şeyler 8.1'de desteklense ana bilgisayarımda da onu kullanırdım.

En iyisi Windows 10 ama tasarım bakımından en beğendiğim 8/8.1'di. Ah Metro arayüzü. -Biliyorum Windows 10'da da var ama, 8/8.1'deki hissiyatı uyandırmadı.-

En stabili, hızlısı, RAM harcamayanı yani XP.
64 bit sürümünde 32 bit sanal makinesi olsaydı çok daha iyi olurdu ama yok.
7 diyebilirdim fakat arayüzünden nefret ediyorum .
8.1 ise güncel olarak favorim ama herkes kullanamıyor.
Fakat stabil ve her Windows sürümünden bir şeyler almış.
Fakat kimse XP kadar stabil olamaz .

XP'nin sesleri, Vista'nın teması ve saati, 7'nin hoş duruşu ve 10'un güncelliği birleşse güzel olmaz mıydı?
Bu arada cevabım XP. Çok ayrı yeri var bende.

Windows 7 ama güncel olmak için Windows 10 kullanıyorum. Windows 10 yarım kalmış ve yıllardır tamamlanamamış bir işletim sistemidir.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Pentium 4 bilgisayarımda XP çok seriydi. Tıkladığım an pat diye karşıma geliyordu her şey. 4 sene önce kullandım en son, 8. Sınıf bilişim dersinde.
Tabiiki de Windows 7. Window 10 kullanmak için muazzam derecede güçlü sistem lazım. Eski bir PC'yi ağlatıyor neredeyse. 8.1 bana göre 10'dan daha performanslı.
8GB RAM ve SSD yeterli aslında stabil kullanım için. İşlemci de eski Pentium'lar kadar güçsüz değilse bir sıkıntı yaratmaz. i3 2120, i5 3340 gibi eski işlemcilerle bile kullanılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…