sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #21 Mustafa.Kaan dedi: Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum. Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii. Genişletmek için tıkla... Akademik anlamda başarızlıktan bende çok korkarım.
Mustafa.Kaan dedi: Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum. Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii. Genişletmek için tıkla... Akademik anlamda başarızlıktan bende çok korkarım.
Kaan_X_X Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 255 Makaleler 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #22 Yanlızlık.
Adlin Centipat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 2.502 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Katana 15 4070 13620H Asus ROG Strix G16 G614JVR 4060 14900HX HP Victus 16 S0063NT 7640HS 4050 Acer Nitro 5 AN515-58 3050 12450H Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #23 Mustafa.Kaan dedi: Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım.
Mustafa.Kaan dedi: Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.672 Makaleler 2 Çözümler 1.653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #24 Adlin dedi: Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım. Genişletmek için tıkla... Ben keyif bile alıyorum türbülans olayından, istatistiksel olaraksa trafik diye bir durum olmaması sebebiyle kesinlikle kara yolculuğu daha güvensiz.
Adlin dedi: Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım. Genişletmek için tıkla... Ben keyif bile alıyorum türbülans olayından, istatistiksel olaraksa trafik diye bir durum olmaması sebebiyle kesinlikle kara yolculuğu daha güvensiz.
L lavender7 Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2025 #25 Gelecek ve yalnız kalmak.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.672 Makaleler 2 Çözümler 1.653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #26 lavender7 dedi: Gelecek ve yalnız kalmak. Genişletmek için tıkla... Ülke gençleri gelecekten korkmakta fazlasıyla haklı.
lavender7 dedi: Gelecek ve yalnız kalmak. Genişletmek için tıkla... Ülke gençleri gelecekten korkmakta fazlasıyla haklı.
Raine Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #27 Mustafa.Kaan dedi: Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii. Genişletmek için tıkla... Başarısızlıktan ziyade kaybetme korkusu haksızsam bile kendimi haklı çıkarınca başarmış hissediyorum birilerinin başarısızlığı sayemde oluyorsa o oyunuda ben kazanmışım hissediyorum. Hırs ettiğim şey uğruna kendimi bile feda ederim öyle söyleyeyim.
Mustafa.Kaan dedi: Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii. Genişletmek için tıkla... Başarısızlıktan ziyade kaybetme korkusu haksızsam bile kendimi haklı çıkarınca başarmış hissediyorum birilerinin başarısızlığı sayemde oluyorsa o oyunuda ben kazanmışım hissediyorum. Hırs ettiğim şey uğruna kendimi bile feda ederim öyle söyleyeyim.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 969 Çözümler 5 13 Ağustos 2025 #28 Kendi şeridimde uslu uslu giderken karşı yönden üstüme araba uçması.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 13 Ağustos 2025 #29 Mustafa.Kaan dedi: Uçurumdan aşağı bakmak gibi mi, yoksa uçakta yüksekte olduğunu bilmek de mi? Genişletmek için tıkla... Uçakta sıfır korku. Binadan falan aşağı bakınca oluyor, bir rivayete göre yüksekliğin kendisi değil de atlama iç güdüsü problemin kendisiymiş.
Mustafa.Kaan dedi: Uçurumdan aşağı bakmak gibi mi, yoksa uçakta yüksekte olduğunu bilmek de mi? Genişletmek için tıkla... Uçakta sıfır korku. Binadan falan aşağı bakınca oluyor, bir rivayete göre yüksekliğin kendisi değil de atlama iç güdüsü problemin kendisiymiş.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.448 Çözümler 40 Yer Edinburgh 13 Ağustos 2025 #30 Esaretin bedelinin yayından kaldırılması.