Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum.
Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii.
Akademik anlamda başarızlıktan bende çok korkarım.
Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum.
Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii.
Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım.Aslında en güvenli ulaşım şekli, ama düşününce korkanları anlıyorum.
Ben keyif bile alıyorum türbülans olayından, istatistiksel olaraksa trafik diye bir durum olmaması sebebiyle kesinlikle kara yolculuğu daha güvensiz.Otobüste veya arabada yolculuk daha güvenli gibi. 2 kere türbülans anısı yaşadıktan sonra hayatta binmeme kararı aldım.
Ülke gençleri gelecekten korkmakta fazlasıyla haklı.Gelecek ve yalnız kalmak.
Neyi başarı olarak tanımladığınıza bağlı tabii.
Uçakta sıfır korku. Binadan falan aşağı bakınca oluyor, bir rivayete göre yüksekliğin kendisi değil de atlama iç güdüsü problemin kendisiymiş.Uçurumdan aşağı bakmak gibi mi, yoksa uçakta yüksekte olduğunu bilmek de mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.