En çok abartılan oyunlar

Farkındaysan hikayesi, yaptığı satış veya grafiklerine bir şey söylemedim. Hikayesinin ne kadar boş ve kötü olduğundan bahsettim. Oyun zaten güzel.

Lol mü o ne ya cartoon network gibi oyun çocuk kokuyor.

Uzun yıllardır League of Legends oynarım, şu anda da maç arıyor. Ancak bu balon bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğlenmeye bakıyorum sadece.
O oyun sadece sinir krizi yapmaya yarıyor, o yüzden yaklaşık 1.5 senedir oyuna adımımı atmam. LoL dışında keyif alabileceğin çok daha güzel oyunlar var. Mesela ne tür oyunlar seviyorsun?

Farkındaysan hikayesi, yaptığı satış veya grafiklerine bir şey söylemedim. Hikayesinin ne kadar boş ve kötü olduğundan bahsettim. Oyun zaten güzel.

Hikayesi kötü değil sürekli soygun yapmıyoruz franklin hariç eski dostların bir araya gelmesinden başlıyor hikaye spoiler vermemek için zorlanıyorum çünkü böyle anlatınca hiçbir şey yokmuş gibi gözüküyor olay böyle değil.

Valorant, LoL. Gundemde ki oyunlardan bahsedebiliriz arkadaslar şu an sadece. Cunku gundemde ki oyunlar abartilabilir sadece umarim anlatabilmisimdir. Yani Fortnite gundemde ki oyunlardan degil. Ayni sekilde PUBG. PUBG hak ediyor ama bence.

PUBG'mi hak ediyor? PUBG'nin optimizasyon, kanser kitle ve hilelerden başka hiçbir anlamı yoktur benim için. Bir de böyle bir oyunu abartırlarsa gülerim açıkcası. Mithrain, zsuat, wadu(shroud'un bir zamanlar efsanevi ghostçusu) bunlar haricinde ben PUBG'yi gram sevmem. İlk çıktığı zaman güzeldi orası ayrı.

Soruya cevabım: Kesinlikle Witcher 3 , bazıları RDR 2 falan yazmış da RDR 2 zaten 2 yıldır piyasada ve gerektiği kadar övülüyor bence Undertale da aynı şekilde gerektiği kadar övülüyor çünkü bireysel yapılmış bir oyun için gayet güzel bir şey ortaya çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…