En çok abartılan oyunlar

Şimdi yazacaklarım, kötü oyunlar değiller. Sadece bazı insanlar başka hiç oyun yokmuş gibi hayatları boyunca bunları oynadıkları için abartıldıklarını düşünüyorum. Zira bende LoL ve MC'yi yıllarca sömürdüm, pişmanlık duydum sonra.

Pubg, Fortnite, CS:GO, LoL, Minecraft
Cringenite mı demek istemiştiniz? Şaka bir yana haklısınız, bir oyunu 7/24 nasıl oynayabiliyorlar hayret ediyorum.

Cringenite mı demek istemiştiniz? Şaka bir yana haklısınız, bir oyunu 7/24 nasıl oynayabiliyorlar hayret ediyorum.
7/24 oynamalarında sıkıntı yok, mesela ben tek oyun odaklı bi insanım. İkinci bir oyuna adapte olamıyorum. Bunu senelere vuranlara karşı eleştirim. Hayatı boyunca sadece lol oynamış ve kendini oyuncu olarak tanımlayan arkadaşlarım var. Bu da bir tartışma konusu, kim oyuncu, kim oyuncu değil falan. Yine de asıl ana fikir yıllarca mideleri bir oyunu nasıl kaldırıyor?

Kesinlikle Witcher 3. Oyunu 5 defa bitirdim şu anda 6. kez oynuyorum. Bende çok seviyorum fakat çok fazla abartıldı. Bunun tek sebebi var. Sadece Online oyun oynayıp oyun kültürü sıfır olan arkadaşların Witcher 3'ü görünce "oha lan böyle oyunda mı var" demesi ve haliyle Witcher 3'ü abartması. Benim gibi oyunu çıktığına yada sonradan bir deneyeyim deyip oynayan ve hak ettiği kadar değeri veren arkadaşlara lafım yok. Bu kadar abartılacak bir oyun değil.

He birde GTA V var. Modlama hariç bomboş bir oyun. Yapılacak hiç bir şey yok ve hikayede sadece bomboş soygunlardan ibaret, bitiremedim bile, dayanamıyorum çünkü.

Battle royal ve moba denen oluşumlar.

Bir de benim CoD oynayan arkadaşlarım bile var. Önemli olan insanlik tabi. CoD oynaması sonra geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı