En çok beklediğiniz film veya animasyon nedir?

Lejant

Picopat
Katılım
13 Aralık 2023
Mesajlar
654
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Bilinçaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: 320-15IKB (Type 81BG, 81BT) Laptop (ideapad) - Type 81BT
Ekran Kartı: AMD Radeon(TM) 530
İşlemci: İ5-8250U CPU 1.60 GHz
Ram: 12 GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mechanical Engineering Student
Umarım gününüz iyi geçiyordur. Vizelere çalışırken, sıkılıp haber bakıyordum. Yaklaşık 7 yıldır beklediğim animasyon filmin net bir çıkış tarihi duyurulmuş (26 Kasım 2025 sonuna doğru çıkacakmış yani daha iki yıla yakın bir süre var 🥲). Çıkar çıkmaz biletini alacağım. Çok sevindim ve sevincimi paylaşmak istedim. Sizin de halihazırda çok beklediğiniz film ve animasyon var mı? Çıkacağı gün direk bilet vs. alır mıydınız? (bir tane yazmak zorunda değilsiniz.)

Yazan herkese teşekkür eder, iyi günler dilerim.
 
Konosuba'nın 3. sezonunu bekliyordum, çıktı. Şimdi de bölümlerin birikmesini bekliyorum.
Film olarak beklentide olduğum Tim Burton'dan şöyle güzel bir stop motion animasyon bekliyorum ama beş para etmez Netflix içeriği üretmeyle meşgul kendisi. Beetlejuice 2 geliyor ama bakacağız.

Bu arada sen ne bekliyordun ve çıkacak?
 
Konosuba'nın 3. sezonunu bekliyordum, çıktı. Şimdi de bölümlerin birikmesini bekliyorum.
Film olarak beklentide olduğum tim Burton'dan şöyle güzel bir stop Motion animasyon bekliyorum ama beş para etmez Netflix içeriği üretmeyle meşgul kendisi. Beetlejuice 2 geliyor ama bakacağız.

Bu arada sen ne bekliyordun ve çıkacak?

Zootopia 2'yi bekliyordum. İlk film beni bayağa etkilemişti. 2. ve 3. filmi çıkacak deniyordu. Her yıl deli gibi 2. filmin çıkış tarihlerini ve yapım süreçlerini araştırıyordum. Sonunda net bir tarih verdiler. Açıkçası kendimi 2. film için fazla gazladığımı düşünmeye başladım. Tatmin etmemesinden korkuyorum.
 

Geri
Yukarı