- Makaleler
- 4
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
O konuya bende baktımEn çok güldüğüm değil ama güldüğüm bir şeyi anlatayım, DA forum ile ilgili bir konu vardı.
Ve birisi o konuya "Buralar karışacak, vaziyet alın" resmini atmıştı.
Ne tesadüfdür ki o mesaj konunun son mesajı oldu ve konu kilitlendi![]()
Örnek verilebilir.
Modemin üstüne buz koydum ve bozuldu
Selamlar modem çok ısınmıştı, indirmelerde 50 KB anca görüyordum modem resetledim olmadı. Üstüne birazıcık buz koydum, kısaca içine su girdi ve bozuldu düzelir mi beklesem yoksa yeni modem mi almalıyım? Modem de önerirseniz sevinirim, yeni modem almam gerekirse :)www.technopat.net
Gayet ciddi geldi bana arkadaş kendini açıklayamamış sadece.Bu sanırım hepsini sollar.Küçükken gördüğüm çizgi film karakteri aklıma gelince kafamın içine bir şeyler oluyordu
Küçükken bir animasyon filmi izlemiştim. Filmin bir bölümünde adam kafasını çeviriyordu. Bunun gerisini hatırlamıyordum. Düşününce kafasını tam çevirirken beynimde cızırtı gibi bir şey oluyordu ama çok garip bir şey. Bir gün denk geldim izlerken o sahne geldi. O sahne bittikten sonra orayı...www.technopat.net
Olay ciddi/ironi meselesi değil, bu şekilde sade başlıklar komik geliyor nedense. Takır takır açıklamış adam.Gayet ciddi geldi bana arkadaş kendini açıklayamamış sadece.
Başlığı görmemiştim haklısın bunlara çok denk geliyorum ama en komik konu bu : E4700 islemci ısınmıyor - Technopat SosyalOlay ciddi/ironi meselesi değil, bu şekilde sade başlıklar komik geliyor nedense. Takır takır açıklamış adam.![]()
"Rampage dünyanın en iyi markası" ?
Vınn Vınn.Oyuncak buldozer![]()
Daha çok Gırr GırrVınn Vınn.
Ben küçükken lise 4'ler ben lise 1'e giderken bana bebe diyordu. Olaya bak ki ellerinde bebe bisküvisi vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.