Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Selamlar modem çok ısınmıştı, indirmelerde 50 KB anca görüyordum modem resetledim olmadı. Üstüne birazıcık buz koydum, kısaca içine su girdi ve bozuldu düzelir mi beklesem yoksa yeni modem mi almalıyım? Modem de önerirseniz sevinirim, yeni modem almam gerekirse :)
Küçükken bir animasyon filmi izlemiştim. Filmin bir bölümünde adam kafasını çeviriyordu. Bunun gerisini hatırlamıyordum. Düşününce kafasını tam çevirirken beynimde cızırtı gibi bir şey oluyordu ama çok garip bir şey. Bir gün denk geldim izlerken o sahne geldi. O sahne bittikten sonra orayı...
Küçükken bir animasyon filmi izlemiştim. Filmin bir bölümünde adam kafasını çeviriyordu. Bunun gerisini hatırlamıyordum. Düşününce kafasını tam çevirirken beynimde cızırtı gibi bir şey oluyordu ama çok garip bir şey. Bir gün denk geldim izlerken o sahne geldi. O sahne bittikten sonra orayı...
DA bu yüzden izlenmemeli. İlk başlarda Abdullah abi bana samimi geliyordu, artık bu dandik markalara toz kondurmadığından ve kötüleyenleri de banladığından dolayı kendisinden ciddi derecede soğudum.