Var mı böyle babanızın, annenizin sizi övdüğü veya bir şeyi başarıp kendinizle veya etrafınızda ki birilerinin sizin için gurur duyduğu anlar?
Ben bir keresinde babamın bana olan güveniyle ilgili gururlanmıştım kendimle. Sınava girerken polisler üzerinizi arar ya hani. Babam "Bende çıkar ama onda bir şey çıkmaz" demişti. O zaman bana olan güvenini anlamıştım ve çok hoşuma gitti. Babamın bana güvenmesi gurur verici.
Geçen mercedesli bir hanım kızımızın arabasının altına nereden geldiyse kaya sıkışmıştı, yolu kapatmıştı. @AeTh9sha ile bisiklet turuna giderken denk gelmiştim. Bizim arabadan kirkoyu alıp arabayı kaldırmış ve kayayı dışarı çekmiştim. O an bir gururlanma yaşadım, havalara girdim.
Hanım kızımız bizi kullanmış gibi oldu biraz da, olsun ben yinede gururluyum
Mercedes'e binersin ama cenazene Ford gelir zalımın kızı dedim.
Harbiden ne boş insanmışım yav.. 2 saattir düşüyorum, aklıma birşey gelmedi..
Ama sanırım, darbe bastırıldığında, ülkece hep birlikte başardığımız bir şeyin olduğunu görüp gururlandım.. Bu sayılır mı?
Yok hocam bizim başımız bağlı Hem o yaştaki kızda o araba varken sanmıyorum bir Ford gencine bakacağını. O araba bende olsa değil o kızı, babamı tanımam, baba parası yediğini unutur insan.
Garibim ojeli parmaklarla 1,5 tonluk arabanın bastırdığı kayayı çekip atabileceğini sanıyordu.
Sayesinde biraz gurur yaşadık, o şerefe nail olduk Ha birde "Fazla gurur" diye başlayan bir söz var bilmiyorum ne kadar doğru, bu da tartışılabilir.