En çok neye üzüldünüz?

O zamanlar sakalımız yoktu ve sinirlenmiştim de.
Reis sakalda fayda etmiyor bunlara :D sıkma canını kimse senden önemli değil.
Hocam Core 2 ile nasıl derdim olmasın acaba? Ekran kartım da ATI Radeon HD 4350 series nasıl derdim olmasın?

Affedesinde adam burada babam ölmüş diyor sen diyorsun ki ekran kartım yok. Gerçi herkesin derdi kendine kardeşim ne diyeyim yani.

Reis sakalda fayda etmiyor bunlara :D sıkma canını kimse senden önemli değil.

Affedesinde adam burada babam ölmüş diyor sen diyorsun ki ekran kartım yok. Gerçi herkesin derdi kendine kardeşim ne diyeyim yani.
Konu başlığı en çok neye üzüldünüz ben ona üzülüyorum.

İnsanlarla ilişkime üzülüyorum. Galiba sosyopatım. Olur olmaz herkesin kalbini kırma potansiyelim var.

Şansınıza kalmış hocam, eğer ki ana hedefleriniz arasındaysa büyük bir sorumluluk bilinciyle gerekirse gece gündüz demeden çalışarak bu yolda ilerlemeye çalışın derim açıkçası benim olduğum dönemde FETÖ'cüler tıpkı bulundukları mevkilerde oldukları gibi sürüyle kendi torpilli adamlarını sokmuşlardı ki zaten o yıllarda Harp Okullarına yerleştirilenlerin hemen hemen %98'i darbe girişimi sonrası cezaevlerine gönderildi, dışarıya çıkanlar olduysa bile şu an herhangi bir şekilde ne resmi ne de özel hiçbir kurumda çalışamıyorlar maalesef.
Lisedeyken hangi lisedeydiniz?

Çok güzel bir lise...
Puanım yetiyordu ama ev çok uzak diye yazamamıştım, mtso yazdım :(
Şu anda da 10. sınıfız neyse geçti artık :)
Hayırlısı olsun kardeşim, aslına bakarsan iyi bir lisenin de belli durumlar dışında pek bir esprisi yok desem yalan olmaz. Şu an itibariyle önündeki maçlara bakman yeterli, gerisi bir şekilde hallolur zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı