En çok sinirlendiğiniz oyunlar nedir?

CS:GO'da takıma gelen adamin rozetine, saatine bakıp bu adam çok iyi oynuyordur diyorum. Adamlar o kadar kötü oynuyor ki ah bir yanımda olsalar.
+Valorant'ta adama spray atiyorum dönüp 1 mermi atiyorlar harbiden oyunu birakma sebebi.
 
Öncelikle selam. Her oyuncunun sinirlendiği bir oyun vardır diye düşündüm. Bunlara örnek olarak getting over it, pico park, Clash Royale, Flappy Bird vb. oyunları örnek olarak gösterebiliriz.
Hatta çoğu zaman bizi sakinleştirmesi gereken oyunlara sinirleniyoruz. Peki sizin en çok sinirlendiğiniz oyun veya oyunlar nelerdir?
PUBG, R6S, War thunder.
 
CS:GO.
2 gün boyunca oynadım bu oyunu, normalde FPS oyunu tecrübe ettim ama şansmı, benimle mi alakalı bilmem ama 2 günde 4 kill aldım. Bir de herkes Rus.

Valorant
Bu oyunda tek sıkıntı karşıdakiyle senin durumun hiçbir zaman eşit olmuyor. Ben bu oyunda koşarak adam öldüremiyorum ama karşımdaki zıplayarak HS alıyor. Sadece bu olsa razıyım oyunda son güncellemeler sonrasında pingler oluşmaya başladı ve spike çözemiyorum, sıkarken birden duruyor, vurduklarım sayılmıyor ve skillerim sonradan çalışıyor ya da hiç çalışmıyor, sonucunda takım sülaleme saydırıyor.
 
Apex Legens, Brawlhalla, Rocket League, Riot Games Oyunları, Sürekli takılıp kaldığım boss fightlar ve Toksit oyuncuların bulunduğu oyunlar.
 
War Thunder, normalde tıkır tıkır uçakları düşürdükten sonra arkama gelen bir BF109 ve A6m- tarafından öldürülmek beni delirtiyor.
Bunun bir de kara versiyonu vardır, şehir içi çatışmaya girersiniz topu vururlar, 15 saniye tamir, etrafın sarılması, paletlerin devre dışı kalması vs. vs.. War Thunder başlı başına bir sebep bence.
 
Little Nightmares II. Bazı yerler harbiden çıldırtıyor adamı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Turkler'le oynadığım tüm online oyunlar. Bunun haricinde oyunda kaybedip sinirlenmem.
+1

Herhangi bir oyunun TR sunucusunda oynadığım her oyun diyebilirim.

Özellikle League of Legends, Türklerin toxic yuvası.
Adeta diğer sunuculardan Türk topluluğunu çekmek için açılmış bir sunucu
 
Pathfinder Kingmaker. Abi bu kadar hata veren bir oyun nasıl var? Oyun sıklıkla çöker, arayüz bozulur, görevler bozulur, yetenekler veyahut büyüler bozulur, karakterler kaybolur, kupalar alınmaz, 3 dakika yükleme ekranı vs. Oyunun kendisi de sinir bozucu zaten, çok monoton bir aksiyon sistemi var. Hikayesi olmasa oynanmaz, o derece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı