En çok sinirlendiğiniz oyunlar nedir?

Pek kimse bilmez, ama tarayıcıdan oynanan darkorbit diye bir oyun vardı :) oyunda beni kestikleri için hep hırs yapardım sinirlenirdim, Chat'den kavga ederdim, sonunda da chat banı atarlardı :D şimdilerde oyun öldü tabii (P2W yüzünden)
Vay be darkorbit. Kaç yıl önceydi oynadığım zamanlar? Hey gidi günler. Saygı duydum hocam.
 
Valorant. Bu lanet olası oyunda kazansak da kaybetsek de, takımı taşısam da sonuncu olsam da sürekli küfür yiyorum ama bayağı ana baba sülale bırakmıyorlar. Merak ediyorum belki aramızda da vardır. Real'de edemediğiniz küfürleri sanaldan etme özgüveni(!) nereden geliyor? Çok cesursunuz da.
Oyunu taşıyorum, rekabetçideyiz. Son el bela atacağım. Son kill'i aldım maçı aldık adam küfür etmeye başladı neden bitirdin diye. Hani kolay bir maç da değildi. Ben size küfürün nedenini söyleyeyim mi, takımda kız vardı. Abazalar kız olunca karakter değişiyor acıyorum yazık.
 
Ruslarla ve Türk ırkçılığı olan oyunlarda sinir olmamak imkansız. Ayrıca FIFA'da iyi kadron varken karşıya kötü kadrolu rakip gelince nöbet geçiriliyor.
 
Şu anda oynadığım ve en sinir eden oyun net CS:GO'dur. Adama bakıyorsun milyonluk hesap dizmiş 2 anca vuruyor. Bir de smurf gibi olanlar var.

Ha bir de dün tam ACE atıyorken adam alt f4 atmıştı gece gece fena sinirlenmiştim ona.
 
Little Nightmares II. Bazı yerler harbiden çıldırtıyor adamı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben oynadım, takılmadan bitirdim oyunu.
 
Öncelikle selam. Her oyuncunun sinirlendiği bir oyun vardır diye düşündüm. Bunlara örnek olarak getting over it, pico park, Clash Royale, Flappy Bird vb. oyunları örnek olarak gösterebiliriz.
Hatta çoğu zaman bizi sakinleştirmesi gereken oyunlara sinirleniyoruz. Peki sizin en çok sinirlendiğiniz oyun veya oyunlar nelerdir?
Oyun değil de, 1-2 skor (round, el) kaybedince (oyun farketmeksizin) hemen pes eden takım arkadaşlarından nefret ediyorum. Hatta bunlar bazen sanki bu yaptıkları yetmezmiş gibi bir de size engel olmaya çalışırlar.
 

Geri
Yukarı