En çok sinirlendiğiniz oyunlar nedir?

Lisedeyken az Clash Royale oynamadım. Çok sinir ederdi beni. Daha sonra LoL e başladım. LoL oynayan her insan bir noktada sinirlenir. Sinirlenmemesi imkansız. En güncel olanı da Sekiro. 2 ay önce sadece mini boss u kesmek için PC başından hiç kalkmadan 6 saat uğraştım. Sonunda kestikten sonra bağırıp küfür ederek işte adamı böyle s...ler diyip kapatmıştım :D saat sabahın 6 sıydı.
 
Yok. yapım gereği güler geçerim genelde sinirlenmem. Ama multiplayer oynamadığımi da belirtmem lazım lafım Singleplayer için. 2012 de falan lisedeyken lol oynadım bir iki sene düzensiz, toxic insanlarla karşılaştığım ilk oyun, poker face takınıp susturuyordum onda da biriyle kufurlesmek, kavga etmek mantıksız geliyordu hep. Bu konuda agresif yurdum insanı gibi değilim pek sessiz sakin oynayan asyalılar gibiyim daha çok .
 
Rocket League. Karantina döneminde bağımlısı olmuştum her gün sabahlıyordum bu meret yüzünden. Ama yok mu o top peşinde koşan toxiclik yapan takım arkadaşları... Sinir hastası yaptı beni. 700 saatte bıraktım oyunu. Çok mutluyum.
 

Geri
Yukarı