En dandik web sitesi hangisidir?

Çünkü küfür edenin hakkından geliyorlar. Ekşide böyle kurallar olmadığı için millet ağzına geleni söylüyor.Burda millet bir şey yazarken iki kez düşünüyor.
Küfür şahısa bağlıdır. Kimisi eder, kimisi etmez. Burada 6 saatte atılan mesaj orda 5 dakikada atılıyor hangi birine işlem yapacak adamlar? Bir de yani yaş ortalaması büyük. Adam küfür edince diğeri umursamıyor bile yani.

izoy gibi dandik 11 yıllık işlemciyi, düşük hızlı RAM'i ve C4 koyuyorlar
Ucuz ve kalitesiz malzemeler, 1. Nesil işlemciler, kazık fiyat. Daha sayayım mı?
@messinicocugu @Emma Stone
Ben bu siteyi de duymadığım için bilmiyorum. Yalnız bu konu bana site isimleri öğretecek sanırım.

Sonuçta e-Okul apisi ile bütün öğrencilerin tek tıkla giriş yapmalarını vs. sağlıyorlar.
Yoo, öyle birşey yok. Ben mesela hala T.C. numaram ve EBA şifremle giriyorum.

Son düzenleme:
Küfür şahısa bağlıdır. Kimisi eder, kimisi etmez. Burada 6 saatte atılan mesaj orada 5 dakikada atılıyor hangi birine işlem yapacak adamlar? Bir de yani yaş ortalaması büyük. Adam küfür edince diğeri umursamıyor bile yani.

Bilerek kural koymuyorlar. İfade özgürlügü olduğu için üye sayısı fazla. Bu yüzden her türlü entry görmek mümkün.

O tarz siteler elle kodlandığı için asla dandik demem. Sonuçta e-Okul apisi ile bütün öğrencilerin tek tıkla giriş yapmalarını vs. sağlıyorlar.
O zaman bir zahmet şu video oynatıcıyı da düzeltsinler, değil mi?

Bence bilerek kural koymuyorlar. İfade özgürlügü olduğu için üye sayısı fazla. Bu yüzden her türlü entry görmek mümkün.
Olabilir aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı