En değersiz supplement hangisi?

zetnikov

Hectopat
Daha fazla  
Özellikle kullanıp memnun kalmadığınız, almasan da olur veya gereksiz dediğiniz supplementleri paylaşın. Sebeplerini de belirtirseniz sevinirim.

Değersiz olarak gainer diyebilirim, kalori olsun diye şeker basıyorlar. Zamanında kullanmıştım bariz şekilde yağlanma yapıyordu, o zamandan beri gainer almıyorum kendim shake yapıyorum.

...almasan da olur veya gereksiz dediğiniz supplementler...
Kreatin harici neredeyse tüm supplementler. Kreatinin kazanımı diğerlerine göre ulaşılması daha zor ve cep aşındırdıyor. Diğer supplementlerin gerek etkisiz olması gerek elzem olmamasından dolayı kullanımı olmasa da olur.

Değersiz olarak gainer diyebilirim, kalori olsun diye şeker basıyorlar. Zamanında kullanmıştım bariz şekilde yağlanma yapıyordu, o zamandan beri gainer almıyorum kendim shake yapıyorum.
Hiq gainer aldım çok kötü tadı kusma derecesinde oluyorum sırf para verdiğim için arada zorlanarak içiyorum yarısını bitirdim bir daha almam asla.

Bende yazayım bari supplementler sitesinden cok alısverıs yaptım neredeyse Gold uye olacağım neyse whey toz vardı bu markanın ucuz diye ve herkes offf super manyak falan yazmış yüzlerce yorum okudum Full olumlu falan neyse 1kgluk aldım ürünün tadında metal alimünyum tadı geliyordu tam bir hayal kırıklığı oldu bende çöpe gitmesin dedim başka proteinle karıştırıp içtim bir daha ucuz bir şey almayacagım ve yorumlara güvenmeyecegim 500TL fazla verin bilindik marka alın tavsiyem.

Bir de glukozamin aldım ama işe yarayıp yaramadıgını anlamadım. Forumdan da bir arkadaş onu yaşlılar kullanıyor deyince bir daha da almadım.

Bir de BCAA kullandim ama bana cok gereksiz geldi zaten spor zamani 2 olcek whey atiyorum icinde double BCAA oluyor.

Bana bosa masraf gibi geliyor almasi.
Hani kas parcalaniyormus spor esnasinda ve onarilmasi lazimmis zaten fullbody de en fazla 2 saat antrenman suruyor hadi spordan once yumurta falan yesen vucut bu kadar basit bir şeymis en gec 1.5 saat sonra izole whey cakiyorsu zaten.

Geregi dusunuldu bence gereksiz bosa masraf.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı