Şıklardaki afetlere maruz kaldığınızı düşünün. Hemen olayın yakınında, dibindesiniz. Kaçacak yer belki var, belki yok. En çok darlayan, en korkunç ve en dehşet verici doğal afet sizce hangisidir? (3 seçim hakkı)
Bu sefer ciddi olmuş sanki derken şıkların altına inince olmadığını anladım. Kimyasal ve nükleer kaza nasıl doğal afete giriyor Allah aşkına parlak zeka kardeşim seviyorum seni.
Tosunami benim en büyük korkularımdan birisidir niyeyse diğer türlerden değil de tsunamiden etkileniyorum ya. Düşünsene deniz şehre dökülüyor. 40 metre dalgalar daha dehşet ne olabilir?
Bir de buna yakın sahibinden sitesine girdiğimde Core 2 duo ekran kartsız ışıklı kasalar var 700TL bu da dehşet verici aynı sıkıntılar bu vaziyette de mevcut
Tosunami benim en büyük korkularımdan birisidir niyeyse diğer türlerden değil de tsunamiden etkileniyorum ya. Düşünsene deniz şehre dökülüyor. 40 metre dalgalar daha dehşet ne olabilir?
Bir de buna yakın sahibinden sitesine girdiğimde Core 2 duo ekran kartsız ışıklı kasalar var 700TL bu da dehşet verici aynı sıkıntılar bu vaziyette de mevcut