En doğru şekilde nasıl tekrar yapılır?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Normalde hep takdir alan biriyim fakat 2. sınavlarda bir şey oldu ve ortalamam şu an 69. Yeniden takdir almak istiyorum, yani ortalamamı en az 85 yapmak istiyorum. Şu an 2. sınav konularını işlemeye başladık ve bugün itibarıyla günlük çalışmaya karar verdim. En doğru şekilde, sınavlara kadar günü gününe nasıl çalışmalıyım?

Normalde hep takdir alan biriyim fakat 2. sınavlarda bir şey oldu ve ortalamam şu an 69. yeniden takdir almak istiyorum, yani ortalamamı en az 85 yapmak istiyorum. Şu an 2. sınav konularını işlemeye başladık ve bugün itibarıyla günlük çalışmaya karar verdim. En doğru şekilde, sınavlara kadar günü gününe nasıl çalışmalıyım?

Kaçıncı sınıfsınız?

9. sınıf zordur hatta bence lisede en zor yıl size tavsiyem çok kasmayı. N okuldan eve geldiğinizde eğer konuyu tam kavrayamadıysanız YouTube'dan konu anlatımı izleyin onun dışında soru çözmeniz size yeteri olur diye düşünüyorum. Edebiyat dersi için sınava yakın çalışın yeterli olur. Matematiğe düzenli çalışın. Biyolojidede okuyarak ezber yapın hatta biosem izleyin. Tarihiniz kötü ise günde 15 dk işlediğiniz yeri okusanız yeter iyiyse sınava yakın çalışırsını. Coğrafyada coğrafyanın kodlarını izleyin her zaman olumlu etkiler iyi bir hocadır.

Normalde hep takdir alan biriyim fakat 2. sınavlarda bir şey oldu ve ortalamam şu an 69. yeniden takdir almak istiyorum, yani ortalamamı en az 85 yapmak istiyorum. Şu an 2. sınav konularını işlemeye başladık ve bugün itibarıyla günlük çalışmaya karar verdim. En doğru şekilde, sınavlara kadar günü gününe nasıl çalışmalıyım?

Günlük 2 saat yeter bence 9. sınıf için fazla yüklenme ileride bayarsın ben şöyle çalışıyorum.

Örneğin: Çalışacağım ders matematik.
Açıyorum sevdiğim bir hocayı videosunu izliyorum önemli gördüğüm yerleri not tutuyorum video yu bitirdikten sonra tekrar notlarımı okuyorum ardından varsa videodaki PDF testlerini çözüyorum çözemediğimi tekrar hocadan dinliyorum taş gibi oturuyor konu ancak tekrardan çok test çözüp yanlışlarınla öğrenmem çok daha mantıklı olur ondan dolayı test çözmeye önem ver illa test kitabıda almana gerek yok MEB'i EBA veya ogm metaryelden bulmanı öneririm harici testleri bence çok çözme (Google'dan gördüğün testleri çok çözme onun dışında fiziki kitap üreticilerinin çoğu iyidir 3D benim en sevdiğim kaynaktır.)

9. sınıf zordur hatta bence lisede en zor yıl size tavsiyem çok kasmayı. N okuldan eve geldiğinizde eğer konuyu tam kavrayamadıysanız YouTube'dan konu anlatımı izleyin onun dışında soru çözmeniz size yeteri olur diye düşünüyorum. Edebiyat dersi için sınava yakın çalışın yeterli olur. Matematiğe düzenli çalışın. Biyolojidede okuyarak ezber yapın hatta biosem izleyin. Tarihiniz kötü ise günde 15 dk işlediğiniz yeri okusanız yeter iyiyse sınava yakın çalışırsını. Coğrafyada coğrafyanın kodlarını izleyin her zaman olumlu etkiler iyi bir hocadır.
Hocam asıl lise 10. Sınıfta başlıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı