En F/P iPhone hangisi?

• Konuyu başlatan 395014
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.455
Iphone 16 bana kalırsa. 15 alsan 5-10 daha ver son çıkanı al diyeceğiz. 13'ün altı alınmaz güncellemeleri sorun olacak diye. Bence en mantıklısı 16 büyük ihtimal 6-7 sene güncelleme alacak. sık sık telefon değişen birisi değilsen 7 sene kullanırsın.
iPhone 16 için ekran yenileme hızından dolayı düşünmüyorum hocam. Yıl olmuş 2024 60Hz ekran akıl alır gibi değil, şuan zaten 90Hz bir ekran kullanıyorum.

Hocam benim Samsung'dan soğuma sebebim kronik sorunlu olması. Şu an şarj girişim 25W şarj almıyor. Diğer telefonlarda adaptör çalışıyor ama benim telefonda çalışıyor. Ayrıca bu ilk de değil, bir kere daha olmuştu garantiye gönderdim ama her 5-6 ayda bir garantiye göndermek amelelik gibi geliyor.

Telefonun ne ki?

Hocam benim Samsung'dan soğuma sebebim kronik sorunlu olması. Şu an şarj girişim 25W şarj almıyor. Diğer telefonlarda adaptör çalışıyor ama benim telefonda çalışıyor. Ayrıca bu ilk de değil, bir kere daha olmuştu garantiye gönderdim ama her 5-6 ayda bir garantiye göndermek amelelik gibi geliyor.
Samsunglar kronik sorunlu değil. Bu yanlış bir algı. Samsung kullananların kronik sandıkları diğer telefonlarda da olan şeyler.

Tabi kronik olanları da var.

iPhone 16 için ekran yenileme hızından dolayı düşünmüyorum hocam. Yıl olmuş 2024 60Hz ekran akıl alır gibi değil, şuan zaten 90Hz bir ekran kullanıyorum.
Hocam o zaman 16 pro düşünebilirsiniz 16 pro max gereksiz pahalı diye düşünüyorum.

Günlük hayatta ne yapılıyorsa, şuan nasıl cevap vereceğimi bulamadım. A24 kullanıyorum.
Hocam o telefon zaten alt düzey bir telefon. Size tavsiyem S24 ya da S24+ alın zaten alacağınız en ucuz iPhone'dan daha ucuz olacak ve çok daha güçlü olacak.

Yenileme hızı diyorsak tüm düz serileri masadan kaldırmamız gerek. Geriye kaldı Pro ve Pro Max aralarından en F/P olanı sormuş arkadaş. F/P olması ile aralarından en F/P olan farklı şeyler. Bana kalırsa 15 Pro alabilirsin. 60Hz muhabbetine laf yapıp da iPhone alacağım dersen 15 Pro pahalı dersen orada kendinle zıt düşmüş olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı