Fiyatına göre berbat.Peki bu monitör nasıldır.ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Peki bu monitör nasıldır.ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bune hocam korktum.Renk gamutu ve kontrast bakımından AOC'a göre zayıf. %50 daha zayıf kontrast oranı sunuyor. AOC %147sRGB ve %96 civarı DCI-P3 sunarken bu model %128sRGB ve %81 DCI-P3 denk gamutuna sahip. DCI-P3 daha zor bir gamuttur. IPS monitörlerde özellikle DCI-P3 renk gamutuna dikkat etmen lazım.
İncelemesi burada var:
ÐÐ±Ð·Ð¾Ñ Ð¼Ð¾Ð½Ð¸ÑоÑа ASUS TUF Gaming VG249QL3A: оÑÑжие Ð´Ð»Ñ Ð¿Ð¾Ð±ÐµÐ´
23,8-дÑÐ¹Ð¼Ð¾Ð²Ð°Ñ Full HD Fast IPS маÑÑиÑа Ñ ÑаÑÑоÑой ÑазвеÑÑки 180 ÐÑ, обÑединивÑÐ°Ñ Ð²Ð¾Ð·Ð¼Ð¾Ð¶Ð½Ð¾ÑÑи пÑоÑеÑÑионалÑного инÑÑÑÑменÑа Ð´Ð»Ñ ÐºÐ¸Ð±ÐµÑÑпоÑÑÑменов Ñ Ð¾ÑлиÑной ÑвеÑопеÑедаÑей и каÑеÑÑвенной...ru.gecid.com
Renk gamutu ve kontrast bakımından AOC'a göre zayıf. %50 daha zayıf kontrast oranı sunuyor. AOC %147sRGB ve %96 civarı DCI-P3 sunarken bu model %128sRGB ve %81 DCI-P3 denk gamutuna sahip. DCI-P3 daha zor bir gamuttur. IPS monitörlerde özellikle DCI-P3 renk gamutuna dikkat etmen lazım.
İncelemesi burada var:
ÐÐ±Ð·Ð¾Ñ Ð¼Ð¾Ð½Ð¸ÑоÑа ASUS TUF Gaming VG249QL3A: оÑÑжие Ð´Ð»Ñ Ð¿Ð¾Ð±ÐµÐ´
23,8-дÑÐ¹Ð¼Ð¾Ð²Ð°Ñ Full HD Fast IPS маÑÑиÑа Ñ ÑаÑÑоÑой ÑазвеÑÑки 180 ÐÑ, обÑединивÑÐ°Ñ Ð²Ð¾Ð·Ð¼Ð¾Ð¶Ð½Ð¾ÑÑи пÑоÑеÑÑионалÑного инÑÑÑÑменÑа Ð´Ð»Ñ ÐºÐ¸Ð±ÐµÑÑпоÑÑÑменов Ñ Ð¾ÑлиÑной ÑвеÑопеÑедаÑей и каÑеÑÑвенной...ru.gecid.com
AOC'a yakın özelliklerde yükseklik ayarı bulunan bir monitör var mıdır?
AOC'a yakın özelliklerde yükseklik ayarı bulunan bir monitör var mıdır?
Renk gamutu olarak var ama kontrast olarak yok. En azından incelemesini gördüğüm modellerde yok. Veya birazcık renkten feragat edip yüksek kontrastlı modellerde alabilirsiniz. R25F-30 gibi.
%40 civarı daha zayıf kontrast oranına okeylerseniz R24e var IPS olarak.
Dediğiniz şeylerden hiçbir şey anlamadım hocam ve bana hiç fark etmez en az sorun yaşatabilecek hangisiyse o olsun şu anki monitörüm gibi bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Hocam hala öneriyor musunuz 10 bin lira bandı için?Hz'i yüksek olsun mu?
9 bin TL'e bu var.AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G4SXU ITOPYA'dawww.itopya.com