En fazla 10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10.000
Video film vb. ne kadar izliyorsunuz?
Sık dizi ve film izliyorum, rekabetçi oyunlara şuanlık dokunmuyorum bile diyebilirim. Aslında planım rekabetçi oyunlar için güzel bir monitör aldıktan sonra parayı denkleştirip oled, 27inçlik bir monitör almak. O yüzden şuanlık büyük ekranlara ve çözünürlüklere elim gitmiyor.

Monitörü laptopuma takarak kullanacağım. Laptopumun ekran kartı gtx 4070m. Yine de bu paraya şu monitörü alırsın çok daha f/p dediğiniz bir model varsa yazın lütfen.

Sık dizi ve film izliyorum, rekabetçi oyunlara şuanlık dokunmuyorum bile diyebilirim. Aslında planım rekabetçi oyunlar için güzel bir monitör aldıktan sonra parayı denkleştirip oled, 27inçlik bir monitör almak. O yüzden şuanlık büyük ekranlara ve çözünürlüklere elim gitmiyor.

Monitörü laptopuma takarak kullanacağım. Laptopumun ekran kartı gtx 4070m. Yine de bu paraya şu monitörü alırsın çok daha f/p dediğiniz bir model varsa yazın lütfen.
GTX 1070M sanırım. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B 240 Hz alabilirsin. VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu IPS kadar iyi. Ayrıca VA olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu filmlerde vb. keyif verir. Sadece arada FPS oyunları oynayacağınız için ekran kartınız 2K'da çok ölmez.

GTX 1070M sanırım. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B 240 Hz alabilirsin. VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu IPS kadar iyi. Ayrıca VA olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu filmlerde vb. keyif verir.
Öğrenci olmadığımdan eğitim indirimini kullanamıyorum maalesef. Yoksa samsung'un oled panelli 27 inçlik monitörü eğitim indirimi ile 17 bin liraya düşüyordu, biraz bekleyip onu alacaktım.

GTX yazmışım yanlışlıkla, RTX 4070m olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı