En fazla 1250 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1250-1350

Swar

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 1250 olsun hadi 100 TL zar zor arttırabilirim hotswap olması önceliğim Redragon önermeyin epey bir inceledim.

En fazla 1250 olsun hadi 100 TL zar zor arttırabilirim hotswap olması önceliğim Redragon önermeyin epey bir inceledim.

Redragon malzeme kalitesi korkunç kötü, Pusat K3 N11 de şu an 1499₺, 100 TL kuponla 1399 TL'ye geliyor. Hotswap yok ama Redragona göre daha iyi. İkisini de aldım beğendiğimi kullanıp diğerini iade edecektim ikisini de iade etmeye karar verdim.

Redragon malzeme kalitesi korkunç kötü, Pusat K3 N11 de şu an 1499₺, 100 TL kuponla 1399 TL'ye geliyor. Hotswap yok ama redragona göre daha iyi. İkisini de aldım beğendiğimi kullanıp diğerini iade edecektim ikisini de iade etmeye karar verdim.

Aıgo ya da Attack Shark alacağım alınca buraya yazarım şu anda Razer Cynosa V2 kullanıyorum klavyeye bir daha eşek yüküyle para vermek yerine ileride switch almak istiyorum bence hotswap şart bu bütçede. Aıgo RGB'siz olması tek aklımı çelen kısmı.

Aıgo ya da Attack Shark alacağım alınca buraya yazarım şu anda Razer Cynosa V2 kullanıyorum klavyeye bir daha eşek yüküyle para vermek yerine ileride switch almak istiyorum bence hotswap şart bu bütçede. Aıgo RGB'siz olması tek aklımı çelen kısmı.

Attack Shark'ın RGB modları vs bayağı var ve hotswap bende kullanıyorum üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı