En fazla 1800 TL monitör önerisi

Bütçe
1800
https://www.hepsiburada.com/msi-opt...full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-hbv00000ocr45 bak istersen

DP kablosuna gerek yok, HDMI kablosu ile 144 Hz performans alabiliyorsun.

Merhaba, monitörü kullanmaya başladım. Ghosting sorunu benim de dikkatimi çekti fakat fazla rahatsız edici değil benim için. Ekranın üst tarafında bazen görüntü tekrarı oluşuyor. Görüntü tekrarı olarak adlandığım şeyin teknik bir adı var mı bilmiyorum ama bu durum ghostingden daha çok canımı sıktı benim. Monitörde mprt açık iken FreeSync açılmıyor bu da garip geldi bana. Görüntü tekrarı sorunu için yapabileceğim bir monitör ayarı varsa cevaplarsanız sevinirim. Şimdilik kullanım raporum bu şekilde alacak olanlar F/P ürünü olarak tercih edebilir bence.

@Kelebek_1034 monitörünüz geldi mi, geldiyse memnun musunuz?

Anlatırsanız çok memnun olurum.
Geldi hocam. Kurulumunu yaptım ve dün tüm testlerini gerçekleştirdim.

Oyunlarda ve gri üzerine görüntülerde kısa süreli ve çok da detaya inemeden bir inceleme yaptım ve baktığım kadarıyla gözle görülür, insanı rahatsız eden bir ghosting de yok.

Siyah ekranda yanlarda çok minik bir ışık sızması var gibi.

Monitördeki ergonomiyi kullanmam diye düşünmüştüm lakin var olunca kullanılan bir özellikmiş.

Monitörü sadece birkaç saat kullanabildiğim bu süre zarfında memnun kaldım.

Ölü piksel çıkmaması da sevindirici oldu.

En kısa sürede bir film deneyimi de yaşamak ve uzun süreli bir oyun performansı gözlemek istiyorum.

Tüm özellikleri deneyimleme fırsatım olmadı dediğim gibi. Default hali dışında farklı ayarları da seçip deneme yapar, en son yazarım diye düşünüyordum fakat özetle durum budur hocam.
Görüntü tekrarı dediğiniz olayı anlayamadım açıkçası o sebeple ne söyleyebilirim bilmiyorum.

MPRT konusunda monitörlerin hepsi ya da en azından benim bildiklerimde MPRT(MBR) açık iken SYNC özelliği kapanır. Şu an kullandığım monitörde de aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…