En fazla 1800 TL monitör önerisi

Bütçe
1800

Öneriler için teşekkür ederim. Bunların da bazılarını inceledim fakat attıklarımdan iyi olduklarına dair şüpheliyim. diğerlerine de kısa sürede bakacağım.

Evet, ondan bahsediyorum hocam. Bu görsel GtG yoğunlukta olduğu için en fazla bu civarda ghosting yaşarsınız. Diğer monitörlerde de yaşanabilir ama durum daha iyi olur gibi en azından. :D Büyütülmüş halinde daha da az oluyor ancak buraya pdf dosyasını atamadım yoksa orada normal halinde daha belirgin. Direkt bu mesaj üzerinde aşağı yukarı yaparsan da anlarsın az çok.

Aynen aynen farkettim. Bayağı oluyormuş ama oyunlarda falan hiç rahatsız etmedi beni veya bu tarz bir şeye denk gelmedim.

Mesela imleci kaydırırken şu ASUS monitörden daha az oluyor bende.

Hocam MSI G241'den vazgeçtin sanırım.
Evet hocam, ölü piksel şans işi ama vakit olmayacak ayrı bir değişim süreci için ve şu sıralar çok fazla gözüme çarptı o monitörde ölü piksel durumları.
Aynen aynen fark ettim. Bayağı oluyormuş ama oyunlarda falan hiç rahatsız etmedi beni veya bu tarz bir şeye denk gelmedim.

Mesela imleci kaydırırken şu ASUS monitörden daha az oluyor bende.

Ben şu an "DEF" ayarlarda kullanıyorum ve imleç aşağı yukarı o videodakiyle aynı oluyor. İnsanın gözünün alışmasıyla da ilgili gibi biraz herhalde, oyunlarda ben de eskisi kadar hissetmiyorum ama o attığım görseli bir açıyorum kendime geliyorum hemen :D

Bende cuma günü için 24G2U modelini bekliyorum hocam bir umut indirime girer diye benim de önerim o olacaktır size. Girmezse mecburen MSI G241 almak durumundayım. Attığınız modellerdeki VG249Q1R modeli aklıma takıldı. Biraz araştırdım forumda kronik sorunlu denilmiş. O yüzden yine tek kaldım. Şu ölü piksel olayı dediğiniz gibi şans işi.

Bende cuma günü için 24G2U modelini bekliyorum hocam bir umut indirime girer diye benim de önerim o olacaktır size. Girmezse mecburen MSI G241 almak durumundayım. Attığınız modellerdeki VG249Q1R modeli aklıma takıldı. Biraz araştırdım forumda kronik sorunlu denilmiş. O yüzden yine tek kaldım. Şu ölü piksel olayı dediğiniz gibi şans işi.
Aa öyle mi? Yeterli araştırma yapmamıştım, sadece fikir olarak buraya koydum. Önce liste oluşturuyorum sonra karar verdiğim ürünü kesin olarak araştırıyorum ki G241'den de bu şekilde vazgeçtim yoksa alacaktım geçen gün. Eğer o üründe karar kılarsam detaylı bir araştırma yaparım artık. Teşekkür ediyorum. :)

Aa öyle mi? Yeterli araştırma yapmamıştım, sadece fikir olarak buraya koydum. Önce liste oluşturuyorum sonra karar verdiğim ürünü kesin olarak araştırıyorum ki G241'den de bu şekilde vazgeçtim yoksa alacaktım geçen gün. Eğer o üründe karar kılarsam detaylı bir araştırma yaparım artık. Teşekkür ediyorum. :)

Hocam sence yarın akşam güzel indirimler görür müyüz? Vatan'a falan arada bakıyorum ama tık yok. 😕

Hocam sence yarın akşam güzel indirimler görür müyüz? Vatan'a falan arada bakıyorum ama tık yok. 😕
Sanmıyorum hocam. Bence olayın gelişimi şöyle oldu: Bazı firmalar diğerlerinden önce başlatıp daha fazla satış yapma niyetindeydi. Diğerleri de bunu görünce geri kalmadı ve onlar da erkene aldı. Bu sefer hepsinin satışları bölününce fiyatlarda beklenen düzeyde indirimler sağlanamadı.

Sanıyorum ki tüm indirimler belli şu anda, başlatmayan firma gelmiyor aklıma.

İndirimli ürünler değişir mi bilemiyorum tabii. Umarım değişir de 24G2U indirime girer biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı