En fazla 200TL klavye önerisi

Eğer bir mouse ihtiyacınız da varsa, o fiyata alabileceğiniz en iyi seti sunduğumu düşünüyorum. Bloody A4 TECH BLOODY B2100 Q MULTIMEDIA GAMER SET USB SIYAH | Trendyol zamanında kullandım. Bilek desteği yeterli, mekanik veya mekanik hisli değil fakat tatlı bir sesi var. RGB değil, Windows tuşu kilitleme özelliği var. W A S D tuşları silikonla yapılmış. Aşınması daha zor olacaktır. Eğer mouse ihtiyacınız yoksa @277662'nin önerdiği klavyeyi alabilirsiniz. Gayet güzel gözüküyor.

Bütçeyi aşamazsanız bunu:

.

Bütçeyi aşabilirseniz bunu öneririm:

.

Trust GXT 890 Cada bakabilirsiniz 270tl civarı bir şey olması gerekiyor. Onun dışında hala RGB kesin lazım demiyorsaniz Asus Cerberus öneririm.
CADA'tı zorlayıp alacaktım fakat 1 hafta içerisinde tuşları soyulan dahi var. Onlarca yorum var 1 ay olmadan tuşlar mefta oldu diye. Ben de çok sevmiştim oysa.

CADA'tı zorlayıp alacaktım fakat 1 hafta içerisinde tuşları soyulan dahi var. Onlarca yorum var 1 ay olmadan tuşlar mefta oldu diye. Ben de çok sevmiştim oysa.
O zaman Asus cerberus senin için güzel olabilir. Rgb ya da rainbow değil ama ışığı güzel, en azından benim gözüme çok hoş gözüküyor 2 ışık modu da, malzeme kalitesi iyi, hissi de bir mekanik olmasa da membran klavyelere göre güzel bence.

Selam sevgili sosyal kullanıcıları! Sizden en fazla 200TL fiyatında klavye önerisi istiyorum. Lütfen "100TL daha ekleyip şunu al" demeyin. 15-20TL değişiklikler olabilir ama çok abartmazsanız sevinirim. Site olarak aşırı hız vs. beklentim yok ama İtopya olmasın. Çok şikayet okuyoruz. hepsiburdema gibi güzel siteler varken lafı mı olur 15-20TL'nin değil mi? Klavyede olması şart olan özellikler:

-RGB veya Rainbow olmalı. Görselliğe önem veriyorum.
-Türkçe olmalı.
-Numlock olmalı.

Olmasa da olur ama güzel artılar dediğim özellikler:

-büyük enter tuşu.
-Bilek desteği.
-Mekanik hisli olursa iyi olur. Bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır geleceğini düşünmüyorum.

Olmamalı dediğim özellik ise:
-Blue Switch'ler gibi aşırı sesli olmasın. Red Switch'in sesi gibi olabilir.
-Aşırı kalitesiz olmasın. Yani "
A101 geymır ışıklı mekanik klavye" kalitesine düşmesin. Rampage, Game booster vs. önerebilirsiniz.

Aklımdaki klavyeler ise:

Şimdiden teşekkür ederim.🤗
Rampage alma, tuşları siliniyor.
Selam sevgili sosyal kullanıcıları! Sizden en fazla 200TL fiyatında klavye önerisi istiyorum. Lütfen "100TL daha ekleyip şunu al" demeyin. 15-20TL değişiklikler olabilir ama çok abartmazsanız sevinirim. Site olarak aşırı hız vs. beklentim yok ama İtopya olmasın. Çok şikayet okuyoruz. hepsiburdema gibi güzel siteler varken lafı mı olur 15-20TL'nin değil mi? Klavyede olması şart olan özellikler:

-RGB veya Rainbow olmalı. Görselliğe önem veriyorum.
-Türkçe olmalı.
-Numlock olmalı.

Olmasa da olur ama güzel artılar dediğim özellikler:

-büyük enter tuşu.
-Bilek desteği.
-Mekanik hisli olursa iyi olur. Bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır geleceğini düşünmüyorum.

Olmamalı dediğim özellik ise:
-Blue Switch'ler gibi aşırı sesli olmasın. Red Switch'in sesi gibi olabilir.
-Aşırı kalitesiz olmasın. Yani "
A101 geymır ışıklı mekanik klavye" kalitesine düşmesin. Rampage, Game booster vs. önerebilirsiniz.

Aklımdaki klavyeler ise:

Şimdiden teşekkür ederim.🤗
Alpor pro kullanıyorum, diğer rampage ürünleri ile aynı sorunları var. Tuşlar siliniyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-26 at 09.18.09.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-26 at 09.18.09.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 212
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı