Selam sevgili sosyal kullanıcıları! Sizden en fazla 200TL fiyatında klavye önerisi istiyorum. Lütfen "100TL daha ekleyip şunu al" demeyin. 15-20TL değişiklikler olabilir ama çok abartmazsanız sevinirim. Site olarak aşırı hız vs. beklentim yok ama İtopya olmasın. Çok şikayet okuyoruz.
hepsiburdema gibi güzel siteler varken lafı mı olur 15-20TL'nin değil mi? Klavyede olması
şart olan özellikler:
-RGB veya Rainbow olmalı. Görselliğe önem veriyorum.
-Türkçe olmalı.
-Numlock olmalı.
Olmasa da olur ama güzel artılar dediğim özellikler:
-büyük enter tuşu.
-Bilek desteği.
-Mekanik hisli olursa iyi olur. Bu fiyata alınacak mekanik klavyeden hayır geleceğini düşünmüyorum.
Olmamalı dediğim özellik ise:
-Blue Switch'ler gibi aşırı sesli olmasın. Red Switch'in sesi gibi olabilir.
-Aşırı kalitesiz olmasın. Yani "A101 geymır ışıklı mekanik klavye" kalitesine düşmesin. Rampage, Game booster vs. önerebilirsiniz.
Aklımdaki klavyeler ise:
Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Gamebooster Gb-g76k Usb Q Trk Rainbow Aydınlatmalı Semi-mechanical Siyah Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Şimdiden teşekkür ederim.