En Fazla 2700 TL ile sistem toplama

Bnmchar

Megapat
Daha fazla  
2700 TL'ye PC toplamam gerekiyor. Ben şu anda böyle bir sistem oluşturdum. Daha iyi tavsiyeleriniz varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.
bilgisayar.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla ekran kartı kullanmayacaksınız ya da eklemeyi unuttunuz :)

Sistemi ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha uygun tavsiyede bulunabiliriz.

Bu arada fiyatın yarısını Windows 10 oluşturuyor. İnternetten 40 TL civarına orijinal ürün anahtarı alabilirsiniz.

C0A75C73-8057-4C00-B3D4-4EFBAD7B8622.jpeg
Bunu öneririm. Artan parayla istediklerinizi alabilirsiniz. İlerde aynı ramden alıp 16 GB yaparsınız. GTX 1050 Ti takabilirsiniz.

2E25C62A-2CF1-48E1-A168-A9B58D3010E0.jpeg

İntel almak istiyorsanız da bunu alabilirsiniz. Yukarıda dediğim şeyler bunun içinde geçerlidir.

Ben olsam Ryzen olanı alırdım. Hem geliştirilmesi daha kolay.

Monitör alacaksanız da: Asus 21.5 VS228NE 5ms 1920x1080 60Hz DVI bunu öneririm.

Bu bilgisayarı tam olarak ne yapmak için istiyorsunuz? Oyun için mi? Render odaklı mı? Yoksa ofis bilgisayarı olarak mı?

Eğer 85 TL' lik bir bütçe aşımı sizin için sorun yaratmazsa bu sistemi tavsiye ederim. Yukarıda saydığım kullanım alanlarının hepsi için yeterli :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı