En fazla 3 bin TL SSD önerisi

Bütçe
Max 3k
Doğrudur, dediğim gibi baktığım tek kriter DRAM olmasıydı tıpkı bu ilginç öneriyi ortaya sunan arkadaşın kriteri gibi.

Hocam artık rahatsız etmeye başladınız hala daha salmadınız iyi ki bir bir şey yazdık, beni neden kışkırtmaya ve iğneleyici laf sokmaya çalışıyorsunuz bu forumda kurallar yok mu raporlayacağım yazılarınızı.

Emoji atmazsanız sevinirim rahatsız olmaya başladım arkadaşlar.

Hocam artık rahatsız etmeye başladınız hala daha salmadınız iyi ki bir bir şey yazdık, beni neden kışkırtmaya ve iğneleyici laf sokmaya çalışıyorsunuz bu forumda kurallar yok mu raporlayacağım yazılarınızı.
Raporlayabilirsiniz. Kurallar var ve elimden geldikçe de uyuyorum kurallara. Aşırı mantıksız bir öneri yaptınız ve önerinizin mantıksız olduğunu gösterdim sadece.

Raporlayabilirsiniz. Kurallar var ve elimden geldikçe de uyuyorum kurallara. Aşırı mantıksız bir öneri yaptınız ve önerinizin mantıksız olduğunu gösterdim sadece.

Hocam size beni artık etiketlemeyin dedim salsanıza beni amacınız ne benim de sabrımın bir sınırı var bir saattir alay ediyorsun susuyorum burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı