En fazla 30.000 TL sistem önerisi

sherkll

Decapat
Yer
Manisa
Merhaba arkadaşlar bir süredir laptop mu alsam kasa mı alsam diye aklımı yitirmek üzereyim.
Hala karar vermiş değilim ama uygun fiyata laptop bulana kadar bir yandan da kasa bakıyorum.

Stoklarda mevcut olan özellikle RTX serisi maksimum 30.000 TL sistem önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum. Fiyatın üstüne çıkmam çok zor maksimum fiyat diye belirttim o yüzden.

Bütçeni söylemişsin ama gene de 4060 Ti'lı olanada zorlayabilirsen değer.

Merhaba arkadaşlar bir süredir laptop mu alsam kasa mı alsam diye aklımı yitirmek üzereyim.
Hala karar vermiş değilim ama uygun fiyata laptop bulana kadar bir yandan da kasa bakıyorum.

Stoklarda mevcut olan özellikle RTX serisi maksimum 30.000 TL sistem önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum. Fiyatın üstüne çıkmam çok zor maksimum fiyat diye belirttim o yüzden.
Sürekli geziyorsanız laptop daha iyi bir seçenek.

Bin lira daha arttırabilirsen: AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 16G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Öneri olarak sunu söyleyeyim M.2 SSD'yi DRAM'sız alma, güç kaynağını iyi seç elinde kalmasın.

Öneri olarak sunu söyleyeyim M.2 SSD'yi DRAM'sız alma, güç kaynağını iyi seç elinde kalmasın.

BU nasıldır sizce?

Bütçeni söylemişsin ama gene de 4060 Ti'lı olanada zorlayabilirsen değer.

Sizi cevaplamayı unuttum.

Hocam fps oyunları oynayacaksanız 4060 yeter, aslında hikayeli oyunlarda da yeter ama paranız varken 4060 Ti veya 7700 Xt bakmanız daha iyi olur. Atıyorum ilerde gta 7 çıktı mesela, acaba bilgisayarım açarmı derdi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı