Alıcı En fazla 300 TL'ye kasa arıyorum

Katılım
3 Şubat 2019
Mesajlar
1.419
Çözümler
7
Yer
The Fields of Ard Skellig
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mümkünse Ankara içi daha iyi olur. Kargo vs. de problem çıkarsa iki tarafın da başı ağrır diye düşünüyorum. Aradığım özellikler güncel, kablolama alanı olan, mümkünse sessiz çalışan fanlara sahip bir kasa arıyorum. Örnek olarak Zalman S2 ve FSP CMT120A Hoşuma giden kasa tipleridir. Bütçem maksimum 300 TL.
 
Son düzenleme:
Hocam hava akışı bir tık daha iyi olan bir kasa arıyorum. Yakın zamanda tam olarak aradığımı bulamazsam siz de uygun olursanız dönüş yaparım. Teşekkür ederim.
Camlı hali dediğiniz gibi pek iyi değil. Sineklik teli ile kullanıyorum ve f12 egzoz fanı ile iyi bir noktya geliyor. Eğer istediğinizi bulamazsanız konuma yazarak bana ulaşabilirsiniz. Maillere bakmayı unuyorum bazen. Kargo konusunda da dolap uygulaması ile 10 tlye ilan açıp kargo 9 tlye getirilebiliyor. Diğer türlü kasanın kargosu biraz yüksek tutar çünkü.


Aradınız kasayı buldunuz mu hocam? @Caranthir Ar Feiniel
 
Son düzenleme:
Camlı hali dediğiniz gibi pek iyi değil. Sineklik teli ile kullanıyorum ve F12 egzoz fanı ile iyi bir noktya geliyor. Eğer istediğinizi bulamazsanız konuma yazarak bana ulaşabilirsiniz. Maillere bakmayı unuyorum bazen. Kargo konusunda da dolap uygulaması ile 10 TL'ye ilan açıp kargo 9 TL'ye getirilebiliyor. Diğer türlü kasanın kargosu biraz yüksek tutar çünkü.

Aradınız kasayı buldunuz mu hocam? @Caranthir Ar Feiniel

Hocam ne aradığım kasayı bulabildim ne de bütçe çıkarabildim. Bekliyorum öylece.🙁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı