En fazla %32 CPU kullanıyor

MucoBEY

Hectopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Daha önce de yaşamıştım bu sorunu, bilgisayara rest atınca düzeliyordu. Şimdi 4 defa da restart attım, düzelmedi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunum: %32'den fazla CPU kullanmıyor. Benim tarafımdan herhangi bir kısıtlama yok. Video çektim. Bunda da belirttim.

Quick CPU üzerinden CPU kullanımı %100 yaparsanız çözülecektir. Ayrıca yüksek performans yaparsanız daha iyi olur.

Bandicam ile kayıt alıyorum + videoyu 720p izliyorum normalde en az 50 CPU kullanır böyle bir durumda. Demek istediğim oyun açıkken bile %32 den daha fazla CPU kullanmıyor. Eğer isterseniz oyun oynarkende video çekmeye çalışabilirim.
E normal bir şey değil mi bu? Niye CPU gereksiz yere kullanılsın?

Hocam neden işlemcinin daha dazla kullanılması istiyorsunuz stres testi yap zaten %100 kullanılır her hangi bir sorun yok.

Hiçbir şey yapmaman yüzünden olabilir mi? Mesela bir oyun falan açsan nasıl olur? YouTube'da video açıkken benim de işlemcim %30 falan kullanılıyor.

Oyunlarda da CPU kullanımı %32'de takılı mı kalıyor?

Quick CPU üzerinden CPU kullanımı %100 yaparsanız çözülecektir. Ayrıca yüksek performans yaparsanız daha iyi olur.
Arkadaşlar bugün format attım yinede %32 den daha fazla CPU kullanmıyor. İnterneti kapatıp, bilgisayarı kapatıp, açınca CPU tam takır çalışıyor nedeni ne olabilir?
Not interneti tekrar açınca CPU hala tam takır çalışıyor, %32 de sınırlı kalmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…