En fazla %32 CPU kullanıyor

MucoBEY

Hectopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Daha önce de yaşamıştım bu sorunu, bilgisayara rest atınca düzeliyordu. Şimdi 4 defa da restart attım, düzelmedi :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunum: %32'den fazla CPU kullanmıyor. Benim tarafımdan herhangi bir kısıtlama yok. Video çektim. Bunda da belirttim.

Bandicam ile kayıt alıyorum + videoyu 720p izliyorum normalde en az 50 CPU kullanır böyle bir durumda. Demek istediğim oyun açıkken bile %32 den daha fazla CPU kullanmıyor. Eğer isterseniz oyun oynarkende video çekmeye çalışabilirim.
E normal bir şey değil mi bu? Niye CPU gereksiz yere kullanılsın?

Hocam neden işlemcinin daha dazla kullanılması istiyorsunuz stres testi yap zaten %100 kullanılır her hangi bir sorun yok.

Hiçbir şey yapmaman yüzünden olabilir mi? Mesela bir oyun falan açsan nasıl olur? YouTube'da video açıkken benim de işlemcim %30 falan kullanılıyor.

Oyunlarda da CPU kullanımı %32'de takılı mı kalıyor?

Quick CPU üzerinden CPU kullanımı %100 yaparsanız çözülecektir. Ayrıca yüksek performans yaparsanız daha iyi olur.
Arkadaşlar bugün format attım yinede %32 den daha fazla CPU kullanmıyor. İnterneti kapatıp, bilgisayarı kapatıp, açınca CPU tam takır çalışıyor nedeni ne olabilir?
Not interneti tekrar açınca CPU hala tam takır çalışıyor, %32 de sınırlı kalmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı