Merhaba. Halihazırda kullandığım G513 Carbon'un tuşları artık arada basmamaya ya da çift basmaya başladı. Temizlik yaptıktan sonra da bu sorun devam ediyor.
Onun yerine kullanabileceğim %96-100 bir klavye arıyorum. En fazla 4000 TL gibi bir bütçem var fakat hepsini kullanmaya taraftar değilim. Araştırmam sonucu bunları buldum:
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Başka önerdiğiniz klavye varsa belirtin. Teşekkürler.
Onun yerine kullanabileceğim %96-100 bir klavye arıyorum. En fazla 4000 TL gibi bir bütçem var fakat hepsini kullanmaya taraftar değilim. Araştırmam sonucu bunları buldum:

AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye
80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik, retro bir estetik getiriyor.

AKKO Matcha Red Bean 3098B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.

MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.

MCHOSE K99 %98 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-K99-3A)
Klavye, kolay kurulum ve taşınabilirlik için esneklik sağlayan çıkarılabilir bir USB Type-C konektörüne sahiptir.

Başka önerdiğiniz klavye varsa belirtin. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: