En fazla 800 TL lazer yazıcı önerisi

emreyilmazing

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 800 liraya kadar lazer yazıcı bakıyorum. Gözüme çarpan iki model var şimdilik.
İkisi de 800 civarı fiyattan satışta.
Bu ikisi hoşuma gitti. Ucuza muadil tonerleri de mevcut. Ben Kyocera'ya daha yakınım. Sizlerin de önerisini bekliyorum. Başka öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
Yardımcı olabilecek yok mu?
Edit: Kyocera FS-1040 modelini satın aldım. Performansından memnunum. Muadil toner fiyatları da çok uygun.

Son düzenleme:
Kyocera FS-1040 aldım. İlk toner başlangıç toneri olduğu için erken bitti. 50 liraya muadil toner aldım. Baya iyi gidiyor. Şuan fiyatı yükselmiş maalesef. Kaç lira tam bilmiyorum ama yakın fiyata tarayıcılı bulunabilir.

Ben ofis için alacaktım kargo şablonu yazdırmak için sadece, her gün 15-20 kağıt yazdırıyorum da ne almalıyım hiçbir fikrim yok, lazerlerin toneri daha uzun yetiyor galiba, küçük bir şey olsa da olur.

Ben ofis için alacaktım kargo şablonu yazdırmak için sadece, her gün 15-20 kağıt yazdırıyorum da ne almalıyım hiçbir fikrim yok, lazerlerin toneri daha uzun yetiyor galiba, küçük bir şey olsa da olur.
Mürekkepli (inkjet) alınmaz. Lazer yazıcı alın kesinlikle.
İkisi arasındaki göze çarpan tek fark tarayıcı olması. Aşağıdaki ile kolayca fotokopi alabilirsiniz. Muadil toner olarak aynı tonerleri kullanıyor. Fiyatı 73 lira ve 1000 çıktı alınabiliyor.

Ya benim iş ortağı arkadaş 3 ay önce bir yazıcı almıştı 350TL'ye şu an 1200 TL olmuş şimdi fark edince HP Deskjet 2632 Fotokopi + Tarayıcı + Wi-Fi + Airprint Fiyatı (hepsiburada.com) yeni almaktan vazgeçtik :) bunun en büyük sıkıntısı kartuşu çabuk bitiyor sürekli kartuş alıyorduk haftada 1 çok maliyetli oluyordu da, şimdi araştırdım dolum setleri varmış çok uygun fiyatlı bundan devam ederiz yani, teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı