En garip anılarınız

Katılım
3 Haziran 2019
Mesajlar
1.812
Makaleler
3
Çözümler
6
Merhabalar en garip anılarınız nedir? Ben başlayayım.

Küçükken tavuk taşlarken kanala düşmüştüm ve kolum boydan boya yırtılmıştı.

Ayrıca eskiden 2 sene boyunca minibüslere "Abi param yok 50 kuruş olur mu?" diye para vermeyerek PC toplamıştım. "Sorarsanız pişman mısın?" diye, çok derim. Asla yapmam artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen en garip anılarımdan birisini dün yaşadım. Technopat sosyal de 4 yıl önce açtığım hesabın şifresini çok şans eseri hatırladım. Tabi bu zaman zarfında yeni hesap ta açmıştım. Forumdaki yetkili kişilere ulaşmak suretiyle hesapların birleştirilmesini rica ettim. İşin ilginç yanı şu zamanında çocukça bir zihniyetle forumda birçok hesap açmıştım. Lakin şimdi bir çoğunun giriş bilgilerini dahi hatırlamıyorum. Buradan benimle ilgilenen sayın moderatöre de teşekkür ederim.
 
Lisede merasimde saç ve ayakkabı kontrolü yapılıyordu. Sıra bana geldiğinde ayağımda terlik olduğunu farketmiştim. Evden çıkarken ayakkabı yerine terlik giymişim. Eve gidip tekrar değişmiştim.

Üniversite de gri spor ayakkabım vardı. Çok sevdiğim için aynı markanın başka gri ayakkabısını almıştım. Üniversite sınav dönemi evden çıkarken sol ayağıma farklı, sağ ayağıma farklı ayakkabıyı giymişim. Asıl ilginç olan ise, ayakkabıların farklı olduğunu öğleden sonra farketmem. Daha da ilginci, kimse farketmemiş bunu.
 
Evin çatısında ailecek mangal yapıyorduk. Ben kurulan yer sofrasında tuğla koyup üzerine oturmuştum. Etleri yemeye başladım, sonrasında kalçamda bir ağrı ama inanılmaz bir ağrı. Sonrasında eve götürdüler beni, annem açtı kalçamı şişmiş. Güzelce bir yoğurt sürdüler öncesinde arının iğnesini çıkardılar tabi. Güzel başlayan mangal, kalçamda arı iğnesiyle bitti. Hayır olan daha yeni yemeye başladım etlere oldu. Üzerinden 18 yıl geçti hala sağa sola otururken bakarım.
 
Elimde çöp vardı, okula gidiyorum. Çöpü atıp okula doğru devam etmem gerekiyor. Okula vardığımda garip bakışlarla karşılaştım, elime baktığımda çöp hala benimleydi.
Su içmek için kalktım ve yanlışlıkla banyoya gidip gerçekten 5 dakika boyunca aynaya bakmışım. Farkında değildim.
 
Küçüklüğümde Mart ayı gibi kurban bayramı için bir akrabaya gitmiştik. Neden bilmiyorum o dönemde salatalık yemeyi çok severdim, bir tane salatalık aldım elime ve dışarı çıktım. Hemen yan tarafta olan bahçede bağlı bir koç gördüm, yanına gittim. Salatalığı ona doğru uzattım, tam yiyecekken geri çektim ben ısırdım. Sonra tekrar salatalığı ona uzattım, gene o ısıramadan geri çekip ben ısırdım derken 2-3 defa daha bunu yapınca koç iyice sinirlendi. En son salatalığı bir kez daha uzatıp geri çekerken koç geriye doğru biraz gitti, sonra tüm gücüyle bana öyle bir tosladı ki ayaklarım yerden kesildi ve geriye doğru uçurdu. Ne zaman "I Believe I Can Fly" şarkısını duysam aklıma bu olay geliyor.

Ortaokul döneminde çok ağır yan etkileri olan psikiyatrik ilaçlar alıyordum. Bunlardan özellikle bir tanesinin onayını verenler kısır kalsınlar diyorum, hatta o firmaya bu yılın başlarında dava açan biri milyar dolarlık tazminat kazandı. O ilacın bende bir sürü yan etkisi olmuştu, göğüslerimi büyütmüştü, inanılmaz derecede kilo aldırmıştı ve gözlerim açık uyutuyordu üstelik mekanın hiç önemi yoktu. Bir gün derste gene çenemi sıraya dayayıp tahtaya bakarken gözlerim açık uykuya dalmışım fakat o kadar ilgiyle baktığım için hoca beni çağırıp tahtaya kaldırmış. Bunu hiç hatırlamıyorum, yanımdaki sıra arkadaşım beni dürtüklemiş birkaç defa çağrıldıktan sonra. Ben de o trans halinde tahtaya kalkıp soruyu çözüp geri dönüp aynı şekilde durmaya devam etmişim. Bu hikayenin arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla doğru olma ihtimali çok yüksek çünkü gerçekten de gözüm açık uyurken başkaları tarafından dürtüklenip başka yerde kendime gelmişliğim çoktu. O ilacı önüne gelene yazan psikiyatrlara da sağlam beddua ediyorum, beyni uyuşturmak ile iyileştirmek aynı şeyler değil aptallar!
 
Küçükken Popi izlerken değişik bir numara aramıştı ve açmıştım robot sesli bir şeyım deyip kapattı ve ondan sonra değişik numaralar aradı diye hatırlıyorum. Travma olmuştu bildiğin. ya da direk şizofrenim (!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı