RX 6500 XT sistem varken PS5 alınır mı?

Gizemli Bey

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba, elimde i3 12100F RX 6500 XT 16 GB RAM masaüstü bilgisayarım var. PlayStation 5 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Mantıklı mı?

Bence gerek yok. RX6400 var bende de. PS 5 alma geregi duymuyorum. Alsam fazlalik olacak, fazla apra verecegim, uzerine oyunlara da para vermek zorundayim verecegim paralar da az degil.

Hocam merhaba, elimde i3 12100F RX 6500 XT 16 GB RAM masaüstü bilgisayarım var. PlayStation 5 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Mantıklı mı?
Ekran kartını düzgün bir model ve 12600K alsanız PS5'ten güçlü cihazınız olur doğrusu.
Ama komple PS5 oyunlarını ve PS+ kullanacaksanız alabilirsiniz, oynadığınız çoğu oyun PC'de varsa ve kütüphane dizdiyseniz güncelleme yapın.

İstiyorsan al, bende bilgisayar'da var, konsol'da (Xbox Series X)

Hocam işlemcinizi yenileyin bence direkt bu sistem varken PS5'e gerek yok gibi onun yerine DualSense alıp bilgisayarınıza bağlayın bence.

Fikirler için teşekkür ederim hocam.

İkisinin kullanım alanı farklı. PlayStation genel olarak TV'ye bağlanıp yatarak oyun oynamak için alınır.

Bende onun için diyorun zaten hocam yatarak oynamak istiyorum.

Ekran kartını düzgün bir model ve 12600K alsanız PS5'ten güçlü cihazınız olur doğrusu.
Ama komple PS5 oyunlarını ve PS+ kullanacaksanız alabilirsiniz, oynadığınız çoğu oyun PC'de varsa ve kütüphane dizdiyseniz güncelleme yapın.

Hocam daha önce konsol sahibi olmadım PC yükseltmek istemiyorum zaten çoğu hikayeli oyunu bitirdim mesela işten gelince yorgun oluyorum uzanarak FIFA tarzı oyunlar oynarım büyük ihtimal ama hala kararsızım.

Bence gerek yok. RX6400 var bende de. PS 5 alma geregi duymuyorum. Alsam fazlalik olacak, fazla apra verecegim, uzerine oyunlara da para vermek zorundayim verecegim paralar da az degil.

Hocam artık bazı oyunları yüksek ayarlarda oynayamıyorum ekran kartıda eskidi zaten yeni çıkan oyunları daha rahat oynamak için PS5 düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam daha önce konsol sahibi olmadım PC yükseltmek istemiyorum zaten çoğu hikayeli oyunu bitirdim mesela işten gelince yorgun oluyorum uzanarak FIFA tarzı oyunlar oynarım büyük ihtimal ama hala kararsızım.
Öyle diyorsanız birşey diyemem. PC'e de gamepad alıp, TV'ye bağlanır ama Windows tam kontrollü olmuyor tabi.

Eger asil amac oyun oynamak ise ve bilgisayari kolay kolay yukseltmem diyorsaniz alabilirsiniz o zaman. PS 5 oyunlarina vereceginiz fahis fiyatlari unutmayin ama sakin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı